Hej alla,

Det var ett tag sen undertecknad inte chodeade med bloggen, men jag får ta och citera någon gammal japan och se smart ut, och sen hoppas att jag kommer undan med det. icon wink Side effects may include:

Styrka är inte att inte falla. Styrka är att falla sju gånger, och resa sig åtta.

Med den orientiskt inspirerande mentala masturbationen tänkte jag sätta punkt för flummandet idag och prata om något högst påtagligt. Sidoeffekterna av att jobba på sig själv och bli en mer attraktiv person.

Jag tror att de flesta som har kommit en bit i sin utveckling kan hålla med mig om det här, och jag hör det ofta från killar efter bootcamp. Det är inte bara ens relation till och framgång med tjejer som förändras till det bättre, det spiller över i så många andra aspekter av ens vardag och liv i allmänhet.

Förhållandet till pengar, prylar och materialistiska tillgångar överlag.

Jag vill inte vara så extrem som att säga att all materialism är ett symptom på mäns missriktade försök att imponera på kvinnor, men jag är helt övertygad om att det är en bidragande orsak. En sak som jag har märkt är att materiella tillgångar ofta minskar enormt i betydelse för killar när de blir bättre med kvinnor. Varför? För att man någonstans kommer till insikten om hur ofantligt liten betydelse det faktiskt har. När man kommer till insikten att materiellt välstånd verkligen inte har någon som helst bäring på huruvida en tjej dras till en kille, så tror jag det faller sig naturligt att börja ifrågasätta dess betydelse även för andra saker som välbehag, lycka och känslan av mening.

Och börjar man verkligen fundera på saken, mer än på ett ytligt plan, så tror jag att det är svårt att komma till någon annan insikt än att materiellt välstånd inte gör särskilt mycket för att få en att må bra som person…

Andra människors bemötande.

En person som oftast har ett leende på läpparna, rör sig med en känsla av syfte i kroppspråket och håller stadig ögonkontakt med människor han möter kommer att bli bemött på ett helt annat sätt än de flesta andra människor. Alla jag har pratat om det med kommer med liknande historier där man helt plötsligt upplever en nivå av service från personal i butiker och på restauranger som man tidigare inte upplevt, ett vänliga bemötande från främlingar och att människor allt som oftast blir genuint glada bara av att man pratar med dem.

Titta hur de flesta människor rör sig på en trottoar eller på tunnelbanan så kommer du att se vad jag menar. De flesta människor, både män och kvinnor, går tyvärr genom livet med krökt rygg och en stadig ögonkontakt med marken framför sina egna tår.

Det finns väldigt mycket sanning i den gamla klyschan, ”le mot världen, och världen kommer att le mot dig”. icon biggrin Side effects may include:

Små motgångar i vardagen.

Det är svårt att bli stressad eller upprörd över småsaker i vardagen när man väl har konditionerat sin kropp både fysiskt och mentalt att möta saker på ett lugnt sätt och att inte reagera när andra människor (både tjejer och killar) testar en. Ju bättre man blir på att hantera tester från kvinnor, desto bättre verkar man också bli på att hantera de test som livet i allmänhet kastar emot en. Inte helt underligt i och för sig, men det är ändå förvånande hur tydligt man ser det.

Precis som med kvinnor så verkar det som att livet i allmänhet testar en mindre om man helt enkelt inte reagerar när det gör det. icon wink Side effects may include:

Förmågan att ta plats och vara i centrum

Att bli bekväm med att ta plats och våga synas tror jag de flesta intuitivt förstår är något positivt inte bara när det gäller killars framgång med tjejer. Ett sätt man märker det tydligt på är hur killar brukar beskriva att deras situation på jobbet förändras efter att de börjat utvecklas. Människor är villiga att ge dem mer ansvar, lyssnar mer på vad de säger och många beskriver det till och med som att personlig utveckling också sätter ny fart på deras karriär. Återigen är det väl inte helt underligt, kanske, men det är ändå lätt att glömma bort att alla delar i en persons liv hänger samman – när ett område påverkas positivt så är det ofta något som sprider sig till andra områden.

Det absolut starkaste tecknet på de här sidoeffekterna är nog till slut när man läser poster om vad det är som motiverar killar till att utvecklas. I princip alla jag läst eller frågat säger att det är viljan att bli bättre med kvinnor som fick dem att börja söka sig till det här, men att motivationen väldigt snabbt övergår till att fortsätta utvecklas som person efter att de börjat få kontroll över sin situation med kvinnor.

Något bättre sidoeffekter än de flesta mediciner jag tittat på… icon wink Side effects may include:

Kram,
-Victor (Sanji)