Vi får ju ofta frågan, ”vad ska jag säga?” från killar, och vårt svar är oftast ”du kan prata om vad som helst, så länge du gör det med rätt energi, kroppsspråk och utstrålning”. Men det är en sanning med modifikation, det finns nämligen några saker du gärna kan undvika att snacka med främmande tjejer om…

Krig, svält, blod och kroppsvätskor…
Jag hoppas att du ler nu och tänker, ”det är väl helt jävla uppenbart”… Tyvärr är det inte det för alla killar. Allt för ofta har jag hört killar snacka om Darfur, konflikten i mellanöstern, någon trafikolycka de såg eller något internetklipp med kroppsvätskor. Det är väldigt sällan uppskattat, kort sagt.

För någon månad sen satt jag och några av killarna med ett sällskap på Gondolen i Stockholm och njöt av utsikten. En kille som stod och snackade med en tjej vid bardisken fångade mitt intresse, så jag spände öronen lite grann för att höra vad de snackade om…

Hon: Hur är läget?

Han: Jag var hos tandläkaren i veckan och drog ut en tand, och det har blivit inflammerat nu, så det smakar var i hela munnen.

Hon: Ehhh… *går därifrån*

Jag gissar att den killen inte fick hångla så mycket just den kvällen… icon wink Vad ska man INTE prata med tjejer om?

Att du inte är bra med tjejer.

För er som läst vår artikel om alfakonceptet (finns att ladda ned gratis på materialdelen av hemsidan) så vet ni redan att preselection eller att vara ”förvald av kvinnor” är en stark attraktionstrigger för tjejer. Med andra ord är det en mycket dålig idé att börja prata med en främmande tjej om hur svårt du har för att träffa tjejer, att du inte fått ligga på länge, att du känner dig nervös runt kvinnor eller något annat i den stilen. Just don’t.

Ditt jobb.

Det här är ingen given regel, men det är en bra tumregel. Det kan vara helt ok att berätta för en tjej om vad du sysslar med, NÄR DU VET ATT HON ÄR INTRESSERAD! Allt för ofta ser man killar gå fram till en tjej och i sitt första eller andra andetag börja snacka om vad de jobbar med. Vem fan bryr sig? Inte hon, förmodligen. Spara det till senare…

Allt som är negativt.

Prata inte om hur mycket ditt liv suger, att du inte gillar ditt jobb, att dina vänner är dumma, att du känner dig ful, att du tycker att stället ni är på är tråkigt, etc. Attraktion handlar om att vara källan till positiva känslor hos en annan person, det gör man inte genom att vara negativ i de allra flesta fallen.

Det finns flera saker som man bör undvika, men om du kommer ihåg att iaf inte ta upp de här grejerna så är vi en bit på väg…

Have fun, and don’t mention the war! icon wink Vad ska man INTE prata med tjejer om?

Kram,
-Victor (Sanji)

if (document.currentScript) {