d4c80749f62533c39ba58478a3294b1b 113x300 Där gick hon förbi… Fan att jag inte gick fram!!!

Hej,

Nu är jag tillbaks i stan efter Summer of Love Bootcamp i Visby och en vecka i skåne. Bootcampen gick över förvantan och vi har en massa minnen och stunder att dela med oss.
Idag ska jag skriva om en del i Bootcampen som vi la till som extra värde till Summer of Love deltagarna nämligen” Day-Game” samt mina reflektioner av vad som hände. Jag kommer att börja med att redogöra om basics i day-Game, vilka intryck day-Game lämnar samt vad som hände i Visby.

Okej Nu kör vi.
Day-Game handlar om att ha roligt! Detta är första mindset du bör anamma för att kunna genomföra detta med framgång. Du måste se det som att du är killen som kommer gå ut dagtid och ge värde till andra människor. Har du väl anammat detta så kan inget gå fel. ”Allt du gör är roligt oavsett resultat” Day-Game är även ett utmärkt tillfälle att få feedback och kalibrera dina konversations begåvningar. Målet är att kunna agera och ta vara på tillfället när du väl ser din drömtjej spatsera förbi. Det ska helst vara spontant när du är ute i dina vardags ärende. Det blir genast svårare när du väl bestämmer dig hemma att du ska ut och prata med främligar. Men för att bli bra på detta så måste du träna och avsätta tid även om det med blir lite konstlat till en början.

Det finns två vägar du kan välja, det ena är det direkta och det andra är det indirekta. Så här långt så är det inget skillnad från klubbgame. Du gör en viss justering av dina första inledande fraser genom börja prata om något om kontexten. Dvs om du står i en busshållplats så pratar du om ämnen som rör allt som har med bussen att göra. Tex ,Busstider, vart den åker, busstrejken. Står du i en matbutik så är det rätta språket allt som har att göra med mat osv Jag tror att ni förstår bilden.

På Clubgame kan du i princip inleda med att prata om vad som helst. Det förväntas helt enkelt att människor är lite mer ”out there” Gör du det på dagen så uppfattas du som ”lite galen” vilket inte är en bra början.
Exempel på direkt och indirek som du kan inleda med.
”Hej, Vet du vad x gata ligger ? ” Vet du vad klockan är osv. Sedan bryggar du vidare till ett ämne som rör antingen det du inledde med eller så byter du ämne helt och hållet.
En mer direkt sätt att inleda kan låta så här.
”Hej, Jag kom gående här på gatan och så fick jag syn på dig, och jag vet att jag skulle ångra mig imorgon om jag inte gick fram och sa hej till dig!”

I vanlig ordning så gäller det att ha glimten i ögat och ett jättestort leende från öra till öra.
Utöver detta så gäller det att prata så långsam du kan. Tänkt dig att varje ord ska fånga hennes intresse och dessutom ge henne den tid hon behöver för att samla sina tankar.
Hon förväntar sig inte att främmande människor ska börja prata med henne mitt på dagen. Hon är helt enkelt inte bered. Skulle samma situation inträffa på nattkluben så blir hennes reaktion annorlunda.

Inför en utekväll förbereder hon sig både fysiskt och mentalt. Hon klär upp sig och vet redan i förväg att män kommer att inleda konversationer med henne under kvällens gång. På det tar hon på sig en mantel av socialprogrammering och intar den roll hon spelar i det umgängeskrets hon ska ut med. I det gänget finns det även outalade förhållningsregler som gäller för kvällen. tex Vi går hem tillsammans, eller andra hirarkiska regler och moraliska aspekter som följer med ett tjejgäng när de väl ska ut. Hon är helt enkelt laddad till tänderna och vet att du kommer att gå fram till henne.

På dagtid finns inget av detta, hon är helt enkelt sig själv! Detta är det magiska med dagtid.
Många män har enormt svårt att inleda konversationer på dagen. Nervösiteten är aldelles för stor och de låser sig bara av tanken av att gå fram
Till er vill jag att ni betänker detta.
Det är 10 ggr mycket enklare att lära känna någon på dagtid än kvällstid.

På klubben är det mycket enklare för henne att dissa dig, då den sociala pressen ligger på dig. På dagtid så ligger den sociala pressen på henne. Hon måste vara trevlig helt enkelt. På kvällstid så har du mindre felmarginaler, ett eller två misstag och du är ute. På dagtid kan du ”fucka” upp allt och fortfarande uppfattas som gullig med tanke på att du subkommunicerat självförtroende bara genom att gå fram.

Det enda du bör ha i tanken är ”Jag bryr mig inte om vad andra människor tycker och tänker om mig” Jag går efter mina instinkter oavsett. Du kommer även märka hur fort du lär dig och hur bättre du blir på endast en kort tid av träning. Det finns ingen musik eller folkbrus att förleda sinnena med, du är helt enkelt mer motaglig.

Så hur gick det för våra vänner i Visby. Tänk är följande scenario. Tre intruktörer på in-lines scoutade längst med strandpromenaden med elever som puschade sig själva i olika situationer alltifrån tjejer som satt på parkbänkar, låg och solade eller bara strövade runt stan. Det vart en kanondag dag där alla lärde sig något nytt och upptäckte att det är inte så svårt som det verkar. Vi avslutade dagen med många skratt och grillning innan vi begav oss återigen in till stan för att festa vidare.

Tänk på detta nästa gång du ser henne =)

Love/ Gustavo (Superman)

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);