austin20powers20shagadelic 210x300 Austin Powers – the attractive male, av Threk

Hej alla!

Nu under CRs arbetsvecka har det varit lite dåligt med blogging från vår sida. Här kommer en intressant bloggpost av Threk, en trogen forummedlem! Enjoy!

Alla har sett Austin Powers, en engelsk hemlig agent som är suverän med brudar. Han saknar dock utseendet (som Bond så tydligt har) men det är ett par attribut som verkligen stämmer överrens med teorin bakom C-R-metoden. I den här bloggposten så kommer jag att ta upp samtliga anledningar till varför Austin Powers får ligga som en rockstar.

1. Austin Powers blev nedfryst på 60-talet och tinades igen på 90-talet. Han lever dock fortfarande i 60-talet och har samma stil som då och han tror på den till 100 %, han lever efter den och han skiter fullständigt i vad du tycker om hans livsstil. Men faktum är den att du tycker att det är intressant att det finns någon som inte ser ut exakt som alla andra killar, Austin Powers är ju unik, vilket gör dig mer intresserad… vad är det som får honom att våga vara unik?

2. Om du försöker trycka ner Austin Powers så kommer han enbart att skratta, eftersom han tror så starkt på sig själv, så kommer det sluta med att det blir du som blir hånad. Hans självkänsla är starkare än dina förtryck… detta märker alla i omgivningen och resultatet blir att hans värde höjs medan ditt sänks.

3. Austin Powers kommer inte tillåta att du drar in honom i din verklighet, 90-talet, han kommer fortfarande att köra sitt race och det är upp till dig att antingen skita i honom eller dras in i hans verklighet, du kommer självfallet att vilja leva i hans verklighet eftersom Austin Powers alltid har kul! Om du nu inte vill följa med i hans verklighet så är det upp till dig, han skiter faktiskt i det, då hans livskänsla, livsstil är starkare än hans känslor för dig, så mycket tror han på sig själv!

4. När du ser Austin Powers så kommer du att lägga märka till honom, med ett ständigt leende, ett glow, ett kroppsspråk som säger ”här är jag, jag är awesome” samt någon han pratar med hela tiden. Du kommer att undra ”vem är det, och varför är han så lycklig?”. Den tankebanan kommer automatiskt att bilda undermedveten attraktion och du kommer att känna en önskan om att få träffa honom, att få vara med honom. Samtidigt som han pratar med människor hela tiden så kommer du få en bild av att ”om han alltid pratar med någon och de är intresserade i det han har att säga så måste det vara en bra kille, honom vill jag träffa”.

Detta är inte bara på klubben, han lever inte ett ”klubbliv” och ett ”dagsliv” utan hela hans liv lever han såhär.

5. När du får turen att träffa Austin Powers så kommer du att bli överlycklig eftersom han inte fokuserar på att ta värde ifrån dig, han behöver inte dig för att boosta sitt ego. Han är där och han fokuserar på att ge värde till världen, till alla på klubben, till dig!

Austin kommer att skämta, prata om flummiga saker, ge dig kino, samtidigt som han öppet vågar erkänna sin sexuella drift utan att skämmas för den! Han är en MAN och han har sina behov och han vet om att du vet det! Dessutom så skiter han i vad du tycker om det!

6. Sex är en rolig grej för Austin Powers, han ser inte det som en helig ritual, han har det eftersom han gillar det och för han tycker det är kul.

Det handlar inte om ditt utseende, det handlar om vem du är och hur du uttrycker dig själv som person.