Om du skulle gå längs trottoaren mitt i stan på väg någonstans och helt plötsligt såg du en kvinna som dina ögon AUTOMATISKT drogs till och som du skulle klassa som en riktig snygging och hundra procent din typ – hur skulle du känna dig då?

gisele bundchen picture 6 Vad förtjänar du?

Om jag eller någon annan (förhoppningsvis din inre röst) bad dig gå fram och prata med henne, skulle du då ha vågat? Om någon bad dig föreställa dig kyssa henne eller ha sex med henne, skulle du känna dig värdig då?

Se, många mån har svårt för att känna sig förtjänta av vackra kvinnor. Det behöver inte betyda att extremt vackra kvinnor Är det enda man ska vilja ha, men hur man känner gentemot dem brukar sammanfatta vad man känner inför kvinnor i allmänhet.

Man känner sig inte förtjänt av dem och förstår inte varför och har därför ilska gentemot dem. Eller så känner man sig mindre värd och tänker att dessa brudar är tillsammans med muskelknuttar eller rika män. Man känner ALLT förutom att det är en helt vanlig människa som TROLIGEN skulle kunna tycka om dig lika mycket eller till och med MER en någon annan. Förutom din mamma, förstås (I love mommy (A) )

SÅ steg nummer ett är som alltid: inse ditt problem (min hallucination är att du av ren statistik har dessa problem) och försök senare att Åtgärda dem. Jag är ett stort fan av att tillämpa både praktiska handlingar och mentala. Så de mentala är att sluta se dig själv som mindre värd. D.v.s. varje gång du ser en sådan kvinna så tänker du att du FAKTISKT hur enkelt som helst skulle kunna få henne. Samtidigt så försöker du kväva tankar som dyker upp om att hon bara vill ha andra slags män och att hon Är for snygg för dig.

Den praktiska delen är den roliga. Varje gång du ser en sådan kvinna så ska du börja prata med henne. Yes, det den övning du ska ge dig på om du verkligen vill bli av med dessa små hjärnspöken.

Are you up for the Challenge? I damn hope you are icon biggrin Vad förtjänar du?

Ciao

- Alexander