pickup lines b The Pick Up Lines!

Efter mycket om och men har vi beslutat om att lägga upp lite ”pick up lines” här i Bloggen. Vad jag menar med ”pick up lines” är helt enkelt konkreta saker man kan göra i sina interaktioner med Kvinnor. Jag kommer att göra en hel serie med dessa och försöka göra det i någon slags kronologisk ordning.

Anledningen till att vi ”beslutat” oss för det som om det inte är något vi BORDE göra är för att vi inte vill att ni ska springa omkring och slaviskt göra det vi gör och fastna i någon tro att inget annat än våra exakta ord är värda att yttras. Och anledningen till att vi fokuserat så otroligt mycket på inre saker och mentala bitar är just för att de måste sitta någorlunda på plats för att dessa ”pick up lines” inte ska komma ur er mun som fake.

Å andra sidan har vi alltid bett er att gå ut och interagera med kvinnor och vi hoppas djupt i våra hjärtan att ni har gjort det för det är där nyckeln sitter. Och om ni har gjort det ett tag nu så kanske det är dags i alla fall för oss att dela med er ett gäng ”pick up lines”.

mban1144l The Pick Up Lines!

Det kommer att gå till på så sätt att jag varje vecka (eller i någon annan regelbunden ordning) kommer att posta något nytt som borde göras strax efter eller en liten stund efter den föregående rutinen. På så sätt får vi någon slags kronologisk ordning över det hela och jag kan veta att ni har testat den föregående rutinen och är därför redo för nästa.

Till varje ”pick up line” kommer jag först skriva syftet med den, i vilken situation den kan utföras och även ”varför den funkar”. Poängen med det är för att jag vill att ni ska förstå att det egentligen inte är de exakta orden som har magiken. På så sätt hoppas jag också att ni kommer kunna hitta på egna grejer, eller ännu bättre – Improvisera fram great magical rabbits. (som vi kallar dem).

ksmn1725l The Pick Up Lines! 23204 The Pick Up Lines!

För er som kanske inte vill lära er en ny opener eller letar efter en mer ”avancerad” grej så får ni tyvärr vänta. För dig som däremot är kreativ så kommer jag här nedanför skriva upp en liten lista på vad jag i de kommande veckorna kommer att skriva om och även en kort resumé om dem under, så kommer ni både veta vad som komma skall och även kanske försöka förstå den och testa den, om du inte orkar vänta.

(oh and by the way, jag har konstiga namn för dessa saker. För ingen annan anledning än att det roar mig)

Here goes:

1) The Direct Opener (and various others)

- Att gå fram till en kvinna och visa intresse direkt.

2) The Pimp from The Vatican and his nuns

- Rollspel

- Demonstrera ledarskap

- Bringa en påse kul

3) The Light House that stands the thundering waves of the ocean

- Låsa in sig

- Klon

- Fysisk Beröring

4) ”Kärlek börjar alltid med bråk”

- Retas

- Att visa intresse

- Tu man hand

5) ”Du är magisk”

- Sexuellt syfte

- ”Tre saker jag hatar hos dig” (visa intresse)

- Anklaga henne för att ha förtrollat dig

- Varna för att ni båda är i trubbel nu

6) ”Jag tänker kyssa dig. Bara så du vet”

- Visa intresse

- Gå in för kyssen

7) The escalation plan of Venus

- Min plan för att eskalera

Ska bli ett gäng Roliga veckor framöver

Puss och kram/ Alex-(Xtreeme)

} else {