shrek fiona 300x180 Dos and don’ts i en konversation med en tjej

Hej,

Idag ska jag blogga om vad du ska ska göra resp inte göra i en konverstion med en tjej. Jag kommer ta upp vanliga negativa spiraler vi hamnar i, de 10 främsta misstagen killar gör. Hur du går från främling till ”älskling”. Hur du belyser hennes och dina positiva sidor samt hur du kan rädda en konvensation som börjar barka åt skogen.

Fråga dig vad som är mer attraktivt för en kvinna, en man som är stressad, nervös, stel eller en någon som är avslappnad, lekfull och har kul? Svaret är ganska enkelt: Män som har förmågan att underhålla sig själv är mycket mer attraktiva än män som är stela och oroliga. Kvinnor är mer intuitiva än män och de kommer märka att du inte är intresserad av vad hon har att säga när du är nervös och inte har kul.Ett tips är att sluta fokusera på henne och underhåll dig själv. Ta upp ämnen som du tycker är roliga, nämn saker som du tycker är kul och ställ henne frågor som du är nyfiken på samt dela med dig av dig själv. Se till att du har roligt helt enkelt.

Negativa spiraler

Om du under en konversation börjar fundera på att ställa de perfekta frågorna så kommer du hamna i ditt huvud. Du kommer bli så upptagen av dina tankar, orosmomenten ökar och du kommer slutligen låsa dig. Jumer orolig du är för att ta risker, desto mer kommer du falla i en spiral av rädsla. Du kommer känna oro inför att dela något av dig själv, nämna något som du anser är roligt eller för delen ställa frågor som du verkligen är intresserad av. Denna rädsla kommer skapa en negativ situation som är obehaglig för er båda.

very cared Dos and don’ts i en konversation med en tjej

”Face your fears”,

Vi har alla ”fuckat” upp en konversation vid ett eller annat tillfälle. Jag själv har varit en mästare på detta =)
Jag kommer ge er en lista över 10 saker som ni INTE bör göra. Ta detta som ett första steg att identifiera vilken eller vilka steg (beteende) som du bör ändra på.

Here whe go.

 • 1  Försöka göra/säga allt perfekt
  2  Ställa frågor på ämen som du igentligen är inte ett dugg intresserad av
  3  Aldrig avslöja något om dig själv
  4  Aldrig ta romantiska risker
  5  Oroa dig att du gör allt fel
  6  Aldrig Le
  7  Fokusera endast på att få ligga
  8  Aldrig skämta
  9  Oroar dig för att allt du säger kommer att förolämpa henne
  10 Att bara fokusera på att hon inte ska tänka att du försöker ligga med henne

Om du lyckas släppa alla dessa tankar ,ha kul och ta risker med kvinnor så kommer du att vara mer avslappnad och vara mer kul att umgås med.

Var inte en främling

När du pratar med en tjej håll utkik efter detaljer som hon delar med sig. Saker som hon normalt inte skulle dela med sig med en främling. Dessa är detaljerna som du ska bekräfta och följa.
Djupa konversationer handlar allt om att skapa kontakt med henne som får henne att inse och känna, att du ser någoting i henne som andra normalt missar. När du lyckas se saker som inte andra ser så har du skapas det som kallas intimitet. Jumer känslomässiga band du skapar, desto mer kommer hon vilja lära känna dig. OBS! det går inte att fejka detta, du måste vara genuin annars kommer det garanterat gå fel.

Ge henne ”kred” för den hon är

Du vill även vara den sorts kille som bekräftar henne bortom hennes utseende. Alla människor mår bra när de blir bekräftade. När du beundrar henne för hennes styrka eller lägger märke till vad hon brinner för och vad som är speciellt med henne kommer hon känna sig närmare dig.

Fråga henne om hennes stora stunder i livet. Fokusera på hennes liv och leta efter ett speciellt tillfälle att ge henne kred för. Du ska leta stunder i hennes liv när hon mår som bäst, stunder som hon är stolt över, vad hon lyckats med och vad hon brinner för.

sex 300x228 Dos and don’ts i en konversation med en tjej

Puscha inte för hårt.

Du behöver inte forcera till en sexuell konversation. Syftet med samtalet till en börja är att bygga känslomässiga band. Utan detta som grund så finns det inget hopp om att vända det till något sexuellt. Detta vänder sig mer till att skapa längre relationer, om ni är ute efter ”one night stands” så är det en annan femma, men det kan jag blogga om en annan dag om det finns intresse.=)
I alla fall om du skippar den inledande konversationen så kommer du garanterat misslyckas med bravur i senare skede.

Målet med denna konversation är att skapa känslomässiga band och intimitet och lägga grunden för något mer avancerat. Ibland så kommer konversationen vända till något mer sexuellt andra till något mycket lättare. Vilketsom står sig målet att gå från att vara en främlig till att skapa en tillräcklig med känslomässigaband för att ta det ytterligare en nivå.

Projicera din identitet

Denna del är enorm viktig och vi har både skrivit flera poster om detta samt föreläst om detta på vårt seminarium ”Warm Alpha Concept” finns att läsa på denna länk

hercules 1 300x225 Dos and don’ts i en konversation med en tjej

Vill du verkligen ha henne?

Vissa tjejer kan vara lite konstiga. Vi har alla mött tjejer som säger de mest konstigaste sakerna eller vibbar ”weird”. Ställ dig en enorm viktig fråga och svara ärligt ”är hon värd mig”? Om hon är det, sluta fokusera på de abnormala aspekterna av hennes personlighet. När du väl är i en relation, så måste du ignorera de aspekterna av en kvinna som stör dig. Det kallas den ”hårda verkligheten” där av är det av enorm vikt att du är ärlig med dig själv redan i de inledande faserna.

När konverstionen börjar gå åt skogen

Vi har tidigare bloggar om vikten om att undvika deprimerande ämnen. Men ibland kan det vara tjejen så drar in dig i fel spår genom att berätta om en dålig erfarehet hon vart med om eller andra deprimerande ämnen. Ditt jobb då är att ledabort konverstionen till annat ämne. Jag ska ge er några tips som kan vara bra att ha.
Så fort hon berättat klart sin depphistoria så kontrar du med någon av följande meningar.

 • ” Vilket var det bästa delen av det hela?”
  ”Fanns det några positiva aspekter av den krisen?”
  ”Fick du ett djupare uppskattning till livet efter det?”
  ”Vad var det mest positiva sakerna som du fick med dig ut ur den erfarenheten?”

Självklart måste dessa fraser användas med takt och känsla men jag tror att ni fattar poängen.

I slutet av dagen så går det aldrig att fingera ett 100% manus mellan två personer men jag hoppas att ni börja förstå hur en konversation men en tjej kan se ut. Se det som ett skellet som du småningom bygger på med din personliga ”touch.”

Ha en skön måndag

-Gustavo (Superman)

} else {