adrianalima2bo9 187x300 Fuck her on the first date...
Tja!

Idag tänkte jag skriva om något som jag tror att vi alla är intresserade av, och som det dessutom råder en massa tabun och andra konstigheter kring.

Sex.

Men vi ska inte prata om sex i generella termer, utan jag tänkte dela med mig av mina tankar kring första gången man har sex med en tjej, och varför jag tror att det är viktigt att det sker så snabbt som möjligt, helst första kvällen ni träffas.

Hur brukar det se ut? Många tjejer har ju fått lära sig av tjejtidningar, tv-program och en massa annan social konditionering att det är viktigt att hon håller på sig och ”inte har sex innan tredje date:n”. Många tjejer håller på det dels för att de inte vill att du ska tappa intresset så fort ni haft sex, men också för att de är rädda för att bli sedda som ”lätta” eller slampiga. Det är självklart ditt första uppdrag som kille att försöka se till att hon inte känner så, dels för att det inte kommer att gagna dig särskilt mycket i relationen med henne om hon känner så, men självklart också för att det är bisarrt att tjejer inte ska kunna njuta av sex med en kille utan att behöva vara rädd för att bli stämplad på något sätt.

Det är nog också så att många tjejer har lärt sig att sex är ett maktinstrument, eller någon sorts valuta som de kan använda för att ha ett visst inflytande över killar. Man hör ibland ett uttryck som kallas för ”pussy power” och det går enkelt uttryckt ut på att så länge hon har något som killar vill ha, men som hon inte ger dem, så sitter hon i en maktposition. Det är givetvis också ett helt bisarrt sätt att se på sex, men det förekommer helt klart.

Som jag ser på det är det bästa sättet att inleda en relation med en tjej att avdramatisera hela den här biten och ta bort allt bakomliggande spel vad gäller sex. Sex är ingen big deal, det är definitivt inget sätt att utöva makt över mig och för att se till att det kommuniceras på ett bra sätt så vill jag ha det ur vägen så snart som möjligt. Jag är inte intresserad av ett förhållande där dynamiken ska vara sådan att vi ska ”wine & dine” minst tre gånger innan vi kan njuta av varandra. Det finns en tid och plats för sånt, och det är EFTER sex.

Jag har snackat med flera tjejer om det här också, och jag får nästan alltid höra att de också är trötta på alla såna här spel. Det är sjukt jobbigt för en tjej att gå och ”hålla på sig” fastän hon egentligen bara vill ha sex där och då, bara för att ”man ska göra så”. Det är upp till dig som kille att se till att hon känner sig bekväm nog med dig för att bryta mot en samhällsnorm, hur töntig den än är.

Hur gör man då detta, rent praktiskt? Det handlar givetvis om många saker, och en av de främsta är hur bekväm du själv är i situationen och om du kan förmedla ett ”sexuellt självförtroende”, men några bra pointers är följande:

- Se till att hon vet om att du är avslappnad sexuellt och att ”de vanliga reglerna” inte gäller med dig. T.ex. kan du göra det genom att helt enkelt börja prata om sex med henne och ge henne din syn, men kom ihåg att det inte är en big deal. En diskussion om sex med en tjej du nyss har träffat ska ha ungefär samma ton som att snacka om vädret eller vad du gjorde på semestern – det naturligaste i världen.

- Om hon känner sig obekväm eller inte riktigt vet vad hon ska göra när det börjar närma sig sex, se till att hon vet att det är helt ok med dig om ni inte har sex med varandra just då, men att även om ni har sex så kommer du ändå att vilja träffa henne igen (förutsatt att det är sant, förstås, ljug inte om sånt här, det vore bara ett sjukt värdetagande beteende!). Det faktum att du inte pressar henne kommer oftast att göra henne bekväm nog att slappna av och ha sex med dig.

- Det är DITT ansvar att eskalera sexuellt. Om du sitter och väntar på att hon ska ta initiativet till sex första gången ni träffas så väntar du med största sannolikhet förgäves. Tyvärr så är det fortfarande få tjejer som faktiskt är så pass frisläppta att de själva tar initiativet till sex, så räkna med att det är din uppgift och bli positivt överraskad om du slipper. icon wink Fuck her on the first date...

- Respektera vad hon säger och försök aldrig pressa eller manipulera henne att göra något hon inte vill, men inse samtidigt att det vi ofta får höra från olika håll, ”Ett nej är alltid ett nej”, är skitsnack på ren svenska. Ett nej kan vara ett nej och då ska det självklart respekteras, och det känner man av om man är någorlunda socialt kalibrerad, men ett nej kan mycket ofta också betyda ”nej, inte än” och det är en helt annan sak. Det betyder nämligen inte ”nej, jag vill absolut inte ha sex med dig” utan det betyder ”nej, jag är attraherad av dig och jag vill ha sex, men jag känner mig inte bekväm eller redo för det riktigt än” och då är din uppgift som kille rimligen inte bara att sluta och gå därifrån, utan snarare att försöka se till att hon blir bekväm.

Om du kan utvecklas i den här riktningen och bli mer avslappnad sexuellt så kommer du att märka en helt ny värld av sexualitet, där maktspelet kring hela grejen är borta och du bara kan njuta fritt med en annan individ. Det är helt underbart, och det är klart värt arbetet det kommer att kräva för att utveckla dig själv…

Kommentarer och frågor mottas gärna här i bloggen eller på mail! icon smile Fuck her on the first date...

Kram,
-Victor (Sanji)

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);