Gemma20Atkinson07 main Full The Direct Opener (And various others)

Då är det dags!

Idag ska vi prata om openers, d.v.s. det första man säger. I ett första intryck är inte själva orden vara så viktiga, vad som är viktigt är vad man kommunicerar i form av kroppsspråk, ansiktsuttryck, tonalitet och tempot i ens tal.

Så innan du öppnar din mun så ska du alltid ha:

  • 1) Ett leende på läpparna
  • 2) Hakan högt
  • 3) Sträckt rygg
  • 4) Armarna ska vara fria med handledarna pekande utåt
  • 5) Benen ska stå brett

DC 1 The Direct Opener (And various others)

När du väl börjar prata. Så gör det med lugnt tempo. Och med. Pauser. Tänk på att din tonalitet ska vara auktoritär och trevlig. Försök att hålla ögonkontakt hela tiden och skifta det mellan kvinnorna (och männen om det finns några) i gruppen.’

När det kommer till hur man ska positionera sig så gäller det att inte vara helt och hållet vänd mot gruppen. Egentligen en debattfråga men man förlorar inget på att prata över axeln och efter en minut vända sig mer mot gruppen.

Nu till själva replikerna.

Vad varje framgångsrik replik gör är att den skapar ett intresse och ger dig en anledning till att prata med dem. Så säg att om du använder en opinion opener (åsiktsöppnare) a la ”The Game” så skapar du intresse genom att du ställer en fråga om en situation som kvinnor vanligen intresseras av (som kärlek, relationer etc.) och ger dig anledning till att vara där eftersom du vill ha deras åsikt.

Säg att du använder en ”visste ni att” öppnare som i stort sett handlar om att man startar med ett ”visste ni att” öppnare och fortsätter med något roligt, absurt etc. som man precis fått höra. T.ex. ”Tja, visste ni att tjurfäktning räknas som kampsport i Spanien? Vi satt och snacka en hel hög på förfesten och min polare berättade det för mig och jag kan inte sluta tänka på det. Bla bla bla” så babblar man på och det funkar för att man väcker intresse genom att prata om ämnet och allt kring det och anledningen till att man är där är för att man bara inte kan sluta tänka på det och behöver ventilera.

Innan dessa ”öppnare” avslutas så ska man ha börjat prata om annat för att ha en diskussion och därmed gemensam mark som blir anledningen till att man stannar kvar. Samtidigt ska man även med hjälp av att vara avslappnad, rolig, retas lite och verka allmänt cool demonstrera attraktiva karaktärsdrag och efter ett tag börja visa intresse på ett mer eller mindre smidigt sett till en av tjejerna.

Och det fungerar, absolut och om ni vill köra på så sätt så varsågod. Vad jag däremot vill prata om är två kraftfulla openers som kräver att man har sitt ”shit together”.

Den Direkta öppningsrepliken och Introduceringsrepliken.

De är väldigt enkla och kraften i dem ligger i grundregeln ”Do NOT flinch”.

Den Direkta Öppnaren har många skepnader så jag tänker skriva ner några av de saker jag säger. De alla fungerar på samma sätt: Se en snygg tjej – tillåt dig att tappa hakan i en sekund och känna attraktionen i din kropp (detta är viktigt för att väcka passionen inom dig) – gå långsamt fram mot henne med ett ”jag en hemlis” leende och håll ögonkontakt – ställ dig nära henne men inte framför (tänk att ni är två bilar vända mot varandra men på varsin fil, för att försöka måla upp en bild) – och säg repliken, långsamt – Lätta på spänningen (främst genom att ändra tonalitet från ”djupt attraherad” till ”lekfull”) och ta ett steg bak och introducera dig till hennes vänner.

1506 doutzenkroes 032052 The Direct Opener (And various others)

Olika replikerna:

”Vet du vad, jag såg dig och var bara tvungen att komma fram och säga hej till dig… Så, tja!” (Här kan ditt ”Tja ”lätta på stämningen bara genom ändring av din ton.)

”Fy. Fan. Vad het. Du är.” (Ett bra sätt att lätta på stämningen här är genom att avsluta det med ”synd att du inte är min typ” eller ”Men jag får bara ragga på Fredagar/Lördagar så tyvärr slutar vår flört här och nu”)

”Ska du se ut så där så får du dissa mig här och nu… Jag kan bli snuskig!” (”Jag kan bli snuskig” är det du säger för att lätta på stämningen. Denna är bra just för att du ber henne dissa dig, vilket gör det svårare för henne bara av principsak)

Så där har ni mina tre favoriter. Det är en viktig grej att ni verkligen tar steget bak och lättar på spänningen, introducera er sen till hennes vänner och prata lite med dem. Om hon bara är med en vän så är det väldigt viktigt att du snabbt presenterar dig och ägnar uppmärksamhet åt hennes polare så att hon inte blir ensam och uttråkad.

Till slut så vill jag presentera en introduceringsöppnare. Världens lättaste.

Med en allvarlig min (som om du vore en vakt) säger du ”Hej…” och väntar en eller två sekunder på att spänningen byggs upp och så sätter du världens charmigaste leende på dina läppar och säger ”Jag heter xyz, presentera mig för dina vänner” och så presenterar du dig själv till hennes vänner.

Så där. Ni har nu fått en samling av olika öppnare, ha kul med dem så syns vi nästa vecka där jag ska ägna en hel post åt vad jag brukar göra för att verkligen släppa på isen, ha kul med tjejerna och skapa en ”vi är polare” dynamik.

Vi ses då och skriv gärna i kommentarerna här eller i min nästa post om frågor ni har angående dessa eller om ni testade det och något intressant hände!

Mvh

- Alex

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);