I ett starkt försök att hitta tillbaka till mina rötter som grottman bestämde jag mig för att sova under bar himmel (dessutom var det typ 30 grader varmt i min och Gustavos lägenhet). Eftersom söder är relativt fullt av folk som kissar på det mesta även på vardagnätter så kändes gatan eller en park som en rätt korkad idé. Balkongen blev min räddning! icon wink Urban caveman...

Så, CR Urban Caveman mission 2008 är ett faktum! icon biggrin Urban caveman...

n567871385 1070896 6932 Urban caveman...

Ett stort tack till alla som träffade oss på förkvällen igår också, det var skitkul att träffa er alla och vi är starkt imponerade av uppslutning. För er som inte var där så missade ni en skittrevlig kväll på Mosebacke med skönt väder, öl och softa lirare överallt… Vi kommer snart igen här i Stockholm, men först är det Göteborg och Malmö som står på tur i veckorna som kommer. Ses där!

Kram,

-Victor (Sanji aka Urban Caveman)

if (document.currentScript) {