Hej vänner här kommer en bloggpost av vår vän och co instructor in traning, han är awsome han är snygg och har en skön skägg icon wink Att Öppna we love u raz.

girls bar Att Öppna

Ett av dom största problemen folk har som glider in i detta är att öppna. Det är svårt första månaderna när man har fått insikten om  attaraktionslära år att kunna gå fram till en helt främmande person och initsera en interaktion. Det tar ett tag att göra detta, utveckla vad man ska säga, att våga öppna ordentligt. För att underlätta för er alla så har jag skrivit igenom mina ”magical lines” eller, rättare sagt dom stegen jag har tagit för att lära mig öppna ordentligt.

Åsikts-öppnaren:

Detta var hur jag började, jag gjorde en åsiktsöppnare och efter den var slut så flydde jag i princip från tjejen. Gav väl mig ett bra go i starten och fick mig att våga prata med tjejer ordentligt. Hur fungerar det då?

Du öppnar med en fråga, på ett bra sätt för att egentligen bara få insikt från tjejen vad dom tycker om något. Medan du gör detta så går du in i gruppen och helt plötsligt börjar prata om något annat. Öppnaren i sig ska dessutom ha ett så pass pratvärde att du förmodligen kan diskutera ett par minuter med tjejen om vad det handlade om.

– Hej tjejer, jag och min kompis (peka på din kompis) stod och pratade om tatueringar och vi behöver er kvinnliga åsikt. Såhär är det… (gå in på en historia om tatueringar)

Tricket här är att man har en färdig historia, som man undrar över tjejerna vad dem tycker om det du och din kompis har pratat om. Man får dessutom en färdig tråd som du kan komma tillbaka till om du blir helt tom i huvudet.
Situations-öppnaren:

Så här började jag öppna efter några veckors utgångar då jag tränade. När jag var bekväm i att prata med tjejer så använde jag mig av dessa blandat med åsiktsöppnarna. Det gjorde att ibland kunde jag prata om nått helt annat än dom vanliga åisktöppnarna jag hade på lager.

Situations-öppnaren är när man genom att se något (Det kan vara vadsomhelst, behöver inte vara speciellt) hos tjejen, gruppen eller liknande så öppnar man med vad som fungerar i situationen

– Vilka läckra blå skor du har på dig, var har du köpt dom? (Tjej med blå skor)
Sådär närgången får du bara vara efter första daten. (Tjej som stöter till dig)
– Vad ska du beställa för drink? (Tjej som står i baren bredvid dig)

Fungerar oftast, gäller väl mest att man ska se situationen att se dom där lägen och se till att man verkligen öppnar då. När man kommit till detta stadium så har du förhoppningsvis jobbat bort största delen av din rädsla för att öppna, annars fungerar inte detta eftersom du måste vara så direkt.
Raktpå-öppnaren:

En till två månader in när jag hållit på med detta så hade jag tröttnat på åsikts-öppnarna och slutade helt med dom. Situations-öppnarna höll jag mig kvar vid, eftersom dom faktiskt är väldigt spontana och unika. Det är svårt att få PRECIS samma situation flera gånger i rad. Problemet jag hade var, vad ska jag säga när jag inte har någon bra situations-öppnare? Jag började helt enkelt bara säga dom gamla vanliga replikerna som man sa före man lärt sig något om attraktion.

Rakt på sak, du säger vad du vill och gör du det på ett bra sätt så kommer tjejerna prata med dig. Detta visar ORDENTLIGT vad du är ute efter, för lets face it, både du tjejen och tjejen du pratar med kompisar vet vad det handlar om. Även om du ”gömmer” det bra.

– Hej, jag tyckte du såg trevlig så jag vill prata med dig nu.
– Hej, jag heter xxx.

Denna fungerar bara om du tror på dig själv inget för en nybörjare att köra på om du inte har självförtroendet, men testa det gärna.

Kamikaze-öppnaren:

Du öppnar med något tokroligt, som egentligen är HELT fel i hur man ska öppna. Detta använder jag och mina kamrater som går ut  med bara för att underhålla oss själv. Det ger ofta rätt annorlunda resultat och stora skratt.

– Hej, jag bor jag bor med min mamma, vi har bråkat. Får jag sova hos dig?

Det här är som sagt mera för humor värdet än att för att göra en bra ”öppnare” det som gör detta bra är att om man klarar av att öppna med dessa grejer, så har man förmodligen självförtroendet att öppna med vadsomhelst och det är där det hela handlar om.

Hoppas att ni fått lite lättare kött på benen från detta och att det hjälper er att gå fram och prata med dendär snygga tjejen på krogen.

Kärlek / Razman

 

} else {