Förändringens vindar blåser runt CR.

Denna höst kommer bli en väldigt spännande höst för vår del, men också för våra kunder och läsare! Snart fyller CR ett år, och det är dags att börja göra det till ett riktigt företag! Feedback från gamla kunder, reflektion, planering, och ett jäkla slitgöra från oss alla i CR har resulterat i ett helt gäng förändringar i hur allt funkar! Jag tänkte här sammanfatta lite av det som är nytt:

Nya produkter och tjänster
Efter feedback från tidigare bootcamp-deltagare och andra intresserade har det kommit fram att det finns ett intresse för mer former av personlig coaching. Detta är nu något som vi inte bara erbjuder, utan också uppmuntrar för alla som tagit någon av våra kurser som vill ha uppföljning tips om hur man fortsätter utvecklas, samt den självklara spark i arslet som personlig coaching finns.

Helkväll / Heldag
Intresse har också visats för kortare coaching än helgkurserna. Numera kommer det även att gå att få en individuell coaching under en dag eller en kväll – för att träna på sitt day game eller night game. En dag, 6 timmar, varav 4 i fält med din egen instruktör: 4.500kr.

Telefoncoaching är också något som vi provat ut under sommaren och som vi nu kommer erbjuda i stor skala.

Kolla in coaching-sidan för mer info!

Schemat uppe för hela hösten
Vi har också lagt ut vårt schema för alla höstens events och kurser. Nu kan de av er som vill planera in saker ha något att blicka ut över ända fram till nyår. Självklart kan det komma förändringar i schemat, så titta in lite då och då för att hålla dig uppdaterad! Eller ännu enklare – skriv upp dig på nyhetsbrevet så plingar det till i din brevlåda när det finns något att berätta! Vi har planerat ut schemat för hela våren också, men det håller vi hemligt ett tag till icon wink Förändringens vindar...

Förkväll med CR
Våra förkvällar är alive and kicking! Förkvällar är helt enkelt avslappnade möten där man kan träffa likasinnade, och även hänga med oss i CR-gänget, helt utan förväntingar åt något håll. Senaste förkvällen i Stockholm slog alla rekord med över 50 pers närvarande! Awesome shit! Enligt rapport från grabbarna som var nere och hängde på förkväll i göteborg ikväll va även den en succé!

Förkväll med CR i Malmö
Malmö kommer också få en förkväll, nästa torsdag den 14:e, på Mello Yello vid Lilla torg! Vi börjar klockan 8 och hänger ett tag! Kom dig! Gå med i facebook-eventet så glömmer du inte! Klicka här.

Vad har hänt med Bootcamp?
Vissa kanske redan sneglat in på coaching-sidan och märkt att något saknas. Vänner, vår darling är inte död. Långt ifrån, den lever, är starkare än nånsin, och sannolikt den bästa helgkursen i hela världen. Dock är bootcamp ett ord som många slänger sig med, och det är lätt att förväxla det CR gör under våra helger med vad olika mindre seriösa aktörer gör, med samma varumärke. Således kommer bootcamp inte längre heta bootcamp, utan den kommer att heta Intensivhelg, vilket vi tycker sammanfattar vad den är: en intensivhelg, och en basutbildning i hur man blir en attraktiv man.

Priset har också förändrats, en vanlig intensiv kommer att kosta 9.000kr. Detta pris är vad det kostar att hålla en kurs på den nivån vi vill hålla den, med vår garanti om aldrig fler än 2 deltagare per instruktör och tre dagar av övningar och workshop. Vi är medvetna att ett sådant pris kommer vara svåröverkomligt för många främst yngre av våra kunder, och vi kommer ett par gånger om året anordna Intensivhelger för studenter med det starkt rabatterade priset 5.000kr, något färre instruktörer, endast i Stockholm men samma innehåll för ett ohyggligt bra pris.

Dessutom innebär hösten premiär för intensivhelger i en fjärde stad: Sundsvall, efter intresse från olika Norrländska vänner. Vi hoppas kunna fylla den helgen så att Sundsvall och Norrland ska bli ett stående inslag i vårt reseschema!

Seminarium
Det ack så populära Warm Alpha Seminar kommer att göras ytterligare två gånger innan det parkeras för gott och förpassas till endast DVD-boxarnas värld. Därefter kommer CR komma ut med ett nytt seminarium om ett annat ämne – denna gång för de lite mer avancerade. Kan inte avslöja mer, men håll utkik runt nyår!

Ny framsida m.m.
Alla dessa förändringar har inneburit att vi behövt göra förändringar i hemsidan, och framför allt i framsidan som ni kan kolla in nu. Den är mer rakt-på-sak, betydligt kaxigare, och vi hoppas att den också ska vara betydligt mer informativ och välkomnande för nya besökare med en tydlig väg för att förklara vad vi gör och hur man sätter igång för att lära sig själv. Feedback mottages glatt till sergej@c-r.se!

Mediastormen fortsätter
I höst kommer inte mindre än två tv-program att sändas om CR och vår verksamhet. Vilka de är, vilka kanaler och så återkommer vi om när vi vet vilka sändningsdatum som kommer att finnas. Missa för allt i världen inte det!

Puh, massa skrivande! Hoppas ni orkade ta er igenom allt detta! Hoppas sommaren är bra mot er och att ni är lika laddade inför hösten som vi är! Skriv upp er på nyhetsbrevet här till höger så missar ni ingenting! It’s gonna be a wild ride!

Massa kärlek
Sergej

}