Vänner! Jag sitter just nu och skriver på bootcamp i Göteborg och funderar på hur jag ska formulera detta. På tisdag ska jag resa bort. Jag kommer vara borta hela hösten, och ska besöka olika ställen i Asien – först Israel i nån månad, och sedan sydostasien. Tanken är att jag ska ta ett avbrott av allt jag gör, studier, jobb, etc. Komma bort från ekorrhjulet helt enkelt, inte tänka så jävla mycket som jag gjort non-stop i hela mitt liv så här långt. Det kommer vara första perioden i mitt liv som jag inte studerar eller försöker lära mig något, och en period där jag inte ska sträva efter att åstadkomma så mycket – mest hänga och finna mig själv och min inre ro.

Det finns ett enda mål: att hitta mig själv och växa som person!

Faktum är att i all denna resa som jag genomgått med personlig utveckling, CR, med mera, så har jag mer och mer kommit att stöta på en enda fråga: vem är jag, vad är mitt syfte, och vad vill jag i mitt liv? Ingenjör som jag är blev min enda lösning denna: resa bort i ett halvår och lägga all energi på att försöka hitta detta. Får se om jag lyckas, om jag inte gör det och bara har jävligt kul är det helt ok det också såklart! icon wink Sergej reser iväg, och När är du klar?

Jag kommer inte vara helt borta från CR – även om denna kurs är den sista jag håller i på några månader. Jag kommer fortsätta blogga, skriva nyhetsbrev ibland, hänga på forumet, etc etc. Jag kommer också att för de som är medlemmar i Loungen skriva en liten miniblogg med titeln ”Att starta upp ett nytt från noll”, där jag kommer beskriva vad jag gör och hur det går för mig att försöka få igång nån sorts social cirkel i ett land där jag nästan inte känner någon. Jag kommer göra det på loungen för att kunna skriva fritt, hoppas ni förstår!

Ha det så jävla bra här i Sverige medan jag är borta, hoppas ni alla når omänskliga mängder framgång med damerna under tiden! Det är inget farväl, det är bara ett vi syns snart och hörs under tiden!

Men nu tänkte jag prata med er om något heeelt annat.

När är du klar?

Det finns en annan grej jag hade tänkt snacka med er om, som jag velat ta upp en längre tid. Många har mål för sin utveckling, och en idealbild som de strävar efter. Men när är du bra nog? Är du nånsin bra nog? Hur bra vill du vara?

Häromdagen funderade jag på hur min värld såg ut innan jag gav mig in i allt detta, jag funderade på vad jag trodde idealbilden var, jag föreställde mig killen som dejtar många olika kvinnor, har valmöjligheter, och kan vara säker på att han alltid kan hitta någon om det behövs. Ärligt talat är detta ett mål jag uppnått. Jag ska inte påstå att jag har the perfect game, att jag kan få vilken tjej jag vill när jag vill, eller så. Det har jag ännu inte nått till. Men uppriktigt talat, jag har överträffat mina vildaste förväntningar om vad jag trodde min verklighet skulle kunna vara. Och detta vill jag förmedla till er: tänk igen, när är du klar? Vilka kriterier ska vara uppfyllda i ditt liv för att du ska kunna kryssa av ”bli bra med tjejer” från din lista över mål.

För det finns en risk att du blir fartblind. Om du strävar efter ett omöjligt mål (ingen kan nånsin få vem som helst när som helst) så kan det lätt hända att du snöar in dig och blir den eviga ragg-killen som hela tiden måste vidare vidare och vidare utan att nånsin bli nöjd. Hitta ett läge där du kan tillåta dig själv att vara nöjd. Och när du nått dit – sluta! Sluta känna att varje interaktion med en kvinna är ”övning”, sluta gå ut för att ”lära dig hur man gör”, slappna av och tillåt dig själv att bara vara, och njut över vad du lyckats med. Det är ju det de flesta vill när man kommer in i detta: att lösa problemet, att lära sig, och sen gå vidare till annat.

Med detta sagt tror jag inte att man nånsin är klar med att utvecklas som person. Men personlig utveckling är mer än att bara bli bra med tjejer, det handlar om att lära känna sig själv, och massa annat. Det är dit jag har kommit nu. Jag kan säga att hade jag inte haft CR och allt det enormt givande jag får ut av att lära andra killar det som hjälpt mig så mycket så hade jag lagt av med det här helt. Men som sagt, min personliga utveckling slutar inte för det. Bara för att jag inte längre är jättesugen på att läsa böcker om hur man blir bra med tjejer så läser jag ju fortfarande böcker om hur man utvecklas som person, som man, etc.

Som sagt – håll koll på när ni är klara med ”brudar”, och gå vidare!

Massa kärlek till er alla!

Sergej