Hej nu är vi tillbaka i Stockholm efter en intensivhelg i Göteborg. Idag ska jag skriva om 10 tankar som dyker upp hos män och hur de hindrar dem för att uppnå total självförtroende. Jag kommer börja med att svara på dem 5 förstaidag och spara resterande till nästa vecka.
Låt oss börja.

1 Hon är en fin flicka och skulle aldrig ha sex med mig på en första date.
2 Hon är inte den sortens tjej.
3 Hon är gift, eller har en pojkvän.
4 Hon är för het och skulle aldrig vilja ha mig.
5 Jag är inte tillräckligt biffig eller har tillräckligt med pengar.

6 Om jag hade sex med henne så skulle jag utnyttja henne eller ta fördelar av henne.
7 Vi är bara vänner och hon skulle aldrig tänka på mig på det sättet.
8 Hon är vän till familjen och skulle aldrig vara intresserad.
9 Min kuk är inte tillräckligt stor.
10 Hon är mörk, vit, asiat, latinamerikan eller något annat och jag är från en annan kultur så hon skulle aldrig vara intresserad.

Jag skulle kunna göra listan hur lång som helst. Men du kan göra en egen lista och hitta sätt att utmana dessa antanganden. Dessa antanganden som definierar dina möten med tjejer och skapar massor av begränsningar. Alla dessa begränsningar måste tas bort! Om du inte gör det så kommer tjejerna att lukta till sig dina rädslor och kommer att gå hem med din bästa vän eller första bästa kille.

Stanna upp och observera på killar som får alla tjejer, och fundera ifall de har dessa problem. Dessa begränsningar är bara negativa tankar som du lärt dig från mamma, din syster, filmer, böcker etc. De är inrotade i ditt trosystem och inte FAKTA. Verkligheten är annorlunda! Så vad är verklighet? Det är ganska lätt att ta reda på. Fråga dina kvinnliga vänner om de föredrar att sitta hemma en fredagskväll eller vara med en cool kille? De kommer att svara. ”Vem fan vill sitta hemma en fredagskväll”. Nästa fråga. Fråga henne om hon anser sig utnyttjad om hon ligger med en självsäker man? Självklart så måste du förklara vad en bra älskare innebär. Därför att desvärre så har inte många tjejer fått uppleva det.

Låt mig förklara ifall inte du heller vet vad det innebär. En bra älskare är den sortens man som hon vill skryta om bland sina vänner. En bra älskare är en man som kommer överraska henne med känslor som hon inte visste var möjliga. En bra älskare är den sortens kille som hon kan tänka sig falla för men djup rotad i hennes tankar så kan inte hon sluta tänka på sexet. En bra älskare är den killen som hon vill äga men hon kan inte besegra honom. En bra älskare är hennes ”bad boy”. observera ”hennes” bad boy inte an ashole generelt. För med info av vad det innebär läs gärna kians artikel om alpha konceptet här

Den här killen kan vara du!
Så kallade good girls eller, bad girls och allt där emellan önskar att de kunde träffa killar som kunde göra detta för dem.

Så när du träffar en tjej och har vild sex med henne gör du henne en tjänst. Om hon inte skulle vara med dig i den stunden så skulle hon kanske vara hemma och fantisera om att träffa någon som du. Eller värre, att hon skulle slösa bort sin tid med någon av sina vänner som ”bitchar” om att det finns inga riktiga män därute.Det är dags nu att göra din förvandling. Det är dags att bli den killen hon alltid velat möta. Okej låt oss beta av dessa begränsningar och ta reda på sanningen bakom dem.

1 Hon är en fin flicka och skulle aldrig ha sex med mig på en första date.

Alla tjejer är fina flickor och alla tjejer skulle ha sex med dig på en första date om de anser att du är rätt kille och din ”timing” stämmer. Om du vill läsa mer om detta läs victor post ”fuck her on the first date” som finns här.
stalflicka 300x300 10 tankar som sätter käppar i hjulen för mäns självförtroende.

2 Hon är inte den sortens tjej

Alla tjejer är den typen. Du kanske inte har sex med henne med jag garanterar dig att någon annan har det. Jag har hört detta massvis med gånger killar emellan. ”hon är inte den sortens tjej” samtidigt som jag vetat att andra killar i hemlighet har haft sex med henne i veckor och månader. Alla tjejer är är den typen och de älskar sex. Men du måste vara den sortens kille som är självsäker och tillräckligt diskret för att tillåta henne att exponera sin sexuella natur.

badgirl 243x300 10 tankar som sätter käppar i hjulen för mäns självförtroende.

3 Hon är gift, eller har en pojkvän

Tjejer är alltid i förhållanden. De lever för förhållanden. Många tjejer känner sig nakna om de inte är i ett förhållande. De är inte ovanligt att du träffar en tjej, tar hem henne, har sex med henne för att senare få reda på att hon är gift eller har en pojkvän. Det jag vill säga med detta är att förhållanden är oftast ett större hinder för män än för tjejer. Många män tror att det kört därför att hon befinner sig i ett förhållande. Detta är ett falsk antagande. De känner även att de kommer förstöra ett ”Lyckligt hem”.

Det är löjligt, hon är vuxen och fattar ett vuxet beslut att ha dig som en älskare. Hennes föhållande ligger på hennes ansvar och inte ditt. Kvinnor försöker stilla ett behov som inte möts i deras nuvarande förhållande. Det du gör är att hjälpa dem att uppnå dessa behov. Med andra ord så gör du henne en tjänst. Du får sluta oroa dig om hon är eller inte är i ett förhållande. Hon kommer låta dig få veta ifall hon vill eller inte vill ha sex med dig. Det enda du bör fundera på är ifall era möten är värt ansträngningen.

gameover 204x300 10 tankar som sätter käppar i hjulen för mäns självförtroende.

4 Hon är för het och skulle aldrig vilja ha mig.

Kolla omkring dig och du kommer att märka att det är inte alltid den snyggaste killen som som har de snyggaste tjejerna. Jag är säker på att du sett detta fenomen många gånger tidigare. Du kanske tror att killen har massa pengar eller stor kuk icon smile 10 tankar som sätter käppar i hjulen för mäns självförtroende. . Men det behöver inte nödvändigtvist vara sanningen. I verkligheten är det oftas så att killen har förmågan att få henne att känna spänning och ha henne i den känslorus konstant. Han vet hur han får henne att känna sig vacker och sexig. Han är centrum för hennes känslorus i hennes liv.

Det slutar inte att förvåna mig att se dessa tjejer inne på nattklubbar, de är oftast utråkade och bara väntar på att någon som inte är full ska komma fram och ta dem med storm.
I slutändan är det alltid någon annan som ligger med henne och om du lär dig att vara källan till positva känslor hos henne så kan du bli den här mannen.

hotgirl 300x225 10 tankar som sätter käppar i hjulen för mäns självförtroende.

5 Jag är inte tillräckligt biffig eller har tillräckligt med pengar.

Muskler och pengar ger inte dig sex. De kan ge dig fler tjejer att välja mellan men du kommer även behöva ha förmågan att attrahera kvinnor. Tänk så här det finns tusental utbildade proffesionella där ute som tjänar sexsiffriga belopp och som får aldrig får till det. Vad pengar gör för dem är att få många kvinnors uppmärksamhet. Kvinnor tycker om förmögna män, men om de ger dig signaler och du inte har en aning om du ska göra så kommer hon gå hem med någon annan som kan knappt betala hyran.

Muskler är ochså en sådan kraft. Kvinnor älskar män som tar hand om sitt yttre. Men likadant här, jag känner många killar som lägger ner massor med tid i gymmet men får aldrig får till det. Varje helg kan du se dessa killar på klubbar och deras beteenden är oftas amatörmässiga och i vissa fall barnsliga. Tjejer kan tillbriga en hel kväll med att spana in dessa killar men på något sätt lyckas killarna alltid ”fucka” upp det. Men det är sant att förmögenhet och muskler gör de första initiala kontakten enklare. Men även dessa killar behöver lära sig mycket mer om attraktion för att verkligen kunna välja bland tjejer.

muscles2 10 tankar som sätter käppar i hjulen för mäns självförtroende.

Ha en skön måndag

-Gustavo