adriana lima Modeller och deras otroliga skönhet

Visst tycker du hon är riktigt ordentligt het?

Vad jag tänker prata om och debattera är ytlighet.

Alla som känner mig vet om att jag har en extrem stor smak för kvinnor av exceptionellt utseende. Jag föredrar dem långa, smala med otroliga kurvor. Till min ytlighets försvar så bryr jag mig inte särskilt mycket om bröst, men visst fan tänder de mig när jag ser dem.

honesty Modeller och deras otroliga skönhet

Samtidigt är jag väldigt öppen i mitt erkännande av att jag ett par gånger i mitt liv legat med kvinnor som jag i ett vanligt tillstånd (ibland nyktert, ibland tillfredställt) aldrig hade velat tänka mig ha sex med. Det händer, jag är bara en kille och må den som aldrig syndat kasta första stenen. Jag vill inget annat än att vara fullständigt ärlig i denna bloggpost.

Men då och då (väldigt ofta, de senaste åren) har jag däremot siktat som en laser mot de kvinnor jag verkligen vill ha. Och det har lönat sig.

adriana lima Modeller och deras otroliga skönhetadriana lima picture 2 Modeller och deras otroliga skönhet

Tjejer som är eller skulle kunna vara modeller är mitt ideal. Och då pratar jag inte om det omöjliga idealet framställt på Vogues magasin med 50% hjälp av en kvinna som har haft exceptionellt tur med generna plus kirurgi och resterande 50% med hjälp av Photoshop. Vad jag pratar om är smala kvinnor med vackra drag i ansiktet, fin hy etc. Visst är de inte majoriteten men de existerar, utan några drastiska åtgärder i form av svält och kirurgi. (oavsett vad bilderna i denna post säger)

Många gånger har jag bett män göra likadant, fast då självklart med det utseendet hos en kvinna som de föredrar.

Väldigt ofta får jag höra (av både män och kvinnor): ”Spelar inte personligheten någon roll?”.

image001%2027 Modeller och deras otroliga skönhet

Svaret är självklart ja, det spelar roll. Och här kommer förklaringen:

Jag ignorerar inte kvinnor som inte till hundra procent lever upp till vad jag hundra procent föredrar, en attraktiv kvinna kommer vara attraktiv vare sig hon är jättesmal och lång eller kort och lite rundare och jag kommer att attraheras av det. Jag kommer att prata med dessa kvinnor och de som intresserar mig i form av att jag trivs i deras sällskap kommer jag försöka ha sex med. Min formel för att vilja ha sex är ”attraktion + trivas i hennes sällskap = I wanna fuck”. Då jag har lovat att vara fullständigt ärlig så måste jag lägga till att formeln ibland också är ”minimal attraktion + kåthet = i wanna fuck”. Som sagt, I’m only a guy.

Så hur går det ihop med att sikta på sitt idealutseende utan att ignorera personligheten som en viktig faktor? Enkelt.

Varje gång JAG tar initiativet till att träffa en kvinna så har jag en hel nattklubb att välja bland. Självklart kommer jag att ha galet kul, no doubt, men eventuellt kommer det troligen komma en punkt då jag vill träffa några och se vem jag vill gå hem med. Så från hela nattklubben så kommer jag sikta, likt en laser, på de som jag finner mest attraktiva. ”Men det är ju ytligt”. Ja, of course. Men jag ignorerar inte faktorn av personligheten. Jag vill ha hela paktetet och eftersom jag inte känner NÅGON av tjejerna så antar jag att chansen att någon av dem har den personligheten som jag älskar hos en kvinna. Den charmen, självständigheten etc. som bara får mig att tappa hakan, är lika stor eller liten vare sig kvinnan har det utseendet jag föredrar eller inte.

nightclub2 Modeller och deras otroliga skönhet

Att säga ”snygga tjejer är dryga” eller ”extremt snygga tjejer har inte behövt utveckla sin personlighet lika mycket för att de får allt de vill ändå” (och tro mig, om du är en av dem som inte har sådana åsikter så ska du veta att du är väldigt unik) är det dummaste som finns. Det är löjligt, töntigt, fegt och absolut ett tecken på osäkerhet att döma så.

Visst later det logiskt att tänka att de inte behövt utvidga sina personligheter och när något är logiskt så tycker vi om att tycka att det är sant. Samtidigt skulle det, i sådana fall, också vara logiskt att tycka att de borde vara underbara för att de inte har den bitterhet vi andra har för att alla just har vart så snälla mot dem.

Nej, precis som jag skrev i en annan blogg för inte så längesedan så är extremt vackra kvinnor precis lika mänskliga som oss. Så om du drömmer om en extremt vacker kvinna så känn dig inte dum att gå efter det. Det är din rätt.

c0056136 05115588 Modeller och deras otroliga skönhet

Mvh

- Alexander

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);