superpope The Pimp From Vatican and his nuns

The Pimp from The Vatican and his Nuns

 

Absurd titel, inte sant?

 

Well, that’s the point. Vad denna del handlar om är en rolig grej som rollspel. Att sätta roller på dig och tjejerna som gör kontexten lite roligare.

 

T.ex. kan man sätta upp roller som att den ena tjejen är din före detta fru och att ni bägge tjafsar om varför ingen är hemma med barnen och att hennes kompis är på din sida för att hon i hemlighet vill ha sex med dig. Så kan ni skoja med detta en liten stund och då och då längre fram kommentera på det för att krydda konversationen. Ni kanske pratar om filmer och hon säger att hon tycker om animerat eller Disney så kan du lägga in ”Fan va nice, då får du titta på alla dumma Disney filmer med lilla Kalle så kan jag visa honom alla coola Ninja filmer när han växt upp”.

 

Med andra ord så är rollspel roligt för att man kan ägna fem minuter med att skoja om bara det och sen så kan det ligga som kontext under hela interaktionen och man kan skapa internskämt och annat kul från det under i stort sett ett helt förhållande.

 

Så vad jag tänker dela med mig i denna artikel är olika rollspel som man kan ha kul med, sätt att introducera dem och även när det kan vara passande att göra det.

 

”Exet som vill ha tillbaks dig”

Denna rutin var en sak jag först improviserade fram när jag med en annan polare gick fram till tre kvinnor i en klubb som var bitchiga och dessutom från Stockholm. Så när de bara efter att jag sade en liten kommentar svarade väldigt kallt så sade min kompis till mig ”oh, tuffa stockholmare” och jag svarade med

 

”Vilka då, de här? Nej då, se på hon här hon ser tuff ut men sanningen är att hon skulle kunna vara min lilla syster (kvinnan var klart mycket äldre än mig) och jag skulle hela tiden försvara henne från alla chodes som gör dåliga försök på att ragga på henne.”

Till den andra av kvinnorna som hade en piska sade jag ”Hon här skulle kunna vara min kusin, för hon är lite coolare med sin piska och det påminner just om mina kusiner, lite för kinkiga för att egentligen ha ett bra inflytande.”

Till sist vände jag mig till den som jag tyckte var snyggast och som jag var mest intresserad av ”Och till slut har vi den här flickan, hon ÄR mitt ex; vi hade ett underbart förhållande ihop men av olika anledningar tog det slut. Du vill självklart ha tillbaks mig för att vi var så underbara tillsammans, och jag önskar jag kunde ta tillbaka dig men situationen är bara för komplicerad… Dessutom tycker inte min syster (kvinnans kompis som jag hade gett syster rollen) om dig.”

 

Och sådär gick det. På de tre, fyra minuterna det tog mig att säga allt det där och utföra hela grejen hade de öppnat upp sig, skrattat och till slut börjat älska allt jag sade. Resultatet blev också att den tjejen jag gav rollen som mitt ex började testa mig. Hon började anspela otroligt mycket på sex för att se om jag skulle falla för det. Jag bara avvisade henne med att ”min syster skulle döda oss” och ”babe, det skulle aldrig fungera ändå”. Till slut så försvann testerna och jag hade två kvinnor som diggade mig fett och jag hade till slut jävligt kul med hon jag var intresserad av.

 

Det där är bara ett exempel på hur man kan få in det. Och vad det än är för rollspel så fungerar det ungefär likadant. Det finns en enkel struktur och resten improviseras för att passa in i situationen.

 

1) Introducera att någon skulle kunna vara en roll (t.ex. ”Vet du vad, du är som ett ex; vi bara tjafsar och tjafsar – När ska det ta slut?”)

2) Om du är i en grupp så sätt roller på alla (och vänta helst på att den du vill ha får sista rollen)

3) Sätt alltid dig själv i centrum

4) Lek nu med rollerna och böj inte ifrån.

 

Så sätt fungerar alla rollspel och man kan använda den struktur för alla möjliga roller, och just nu tänker jag slänga upp några förslag:

 

The Pimp from The Vatican and his nuns (Du är en hallick i Vatikanstaten utklädd till en munk och de är dina arbetare utklädda till nunnor och ert jobb är ”Get the Pope LAID!”)

Min nya flickvän (Hon är din flickvän i fem minuter under audition och hennes polare är antingen Idol Juryn eller hennes kompisar som stöttar henne)

The Ninja Turtles (Du ger dem de olika turtlesnamnen och varför och försöker få deras hjälp med att minnas allas namn, du själv är den där råttan som är ledare)

Sex and the City (Ge alla de olika tjejernas roller och kom ihåg – du är Mr Big)

 

Okej Gubbar. Det var allt jag har att säga idag. Till nästa gång ska vi prata om lite ”moves” som är mer icke-verbala men ändå klart effektiva.

 

Har ni frågor så tveka inte på att skriva ner dem i kommentarerna.

 

Mvh

- Alex

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);