Ok Vänner då är vi tillbaka i stockholm efter vår tredje intensivhelg i rad. Denna helg var det Malmös tur på tapeten. Jag kan säga med facit i hand att det var grymt roligt att bevittna kursdeltagarnas förvandling. icon smile 10 tankar som sätter käppar i hjulen för mäns självförtroende. Del 2

Idag tar jag vid efter förra måndagens blogg ”10 tankar som hindrar mäns självfortroende”. Vi har gått igenom de 5 första låt oss nu titta på resterande 5.

6 Om jag hade sex med henne så skulle jag utnyttja henne eller ta fördelar av henne.

7 Vi är bara vänner och hon skulle aldrig tänka på mig på det sättet.

8 Hon är vän till familjen och skulle aldrig vara intresserad.

9 Min kuk är inte tillräckligt stor.

10 Hon är mörk, vit, asiat, latinamerikan eller något annat och jag är från en annan kultur så hon skulle aldrig vara intresserad.

Låt oss börja.

Om jag hade sex med henne så skulle jag utnyttja henne eller ta fördelar av henne.

Att överhudtaget tänka så är en skadlig process för både män och kvinnor. Tänk istället att du berikar hennes dag och tillåter henne att ha kul med en grym kille. Istället för att hon är frustrerad över någon mes som är rädd för att ha sex med henne. Pådet så älskar tjejer sex. Det viktigaste är att du är en bra älskare. Ingen tjej kommer att gnälla över att få uppleva multiorgasmer varje gång ni träffas. Fundera över de alternativ hon har, de flesta killarna är riktig dåliga i sängen. Jag blir alltid lika förvånad när tjejkompisar avslöjar att de aldrig upplevt en orgasm. WTF! Som man skall du vara självsäker passionerad och en grym älskare med den tjej som du bestämmer dig för att ha sex med. Genom att göra detta så berikar du hennes liv. Du utnyttjar inte henne. Du hjälper henne ut från ett tråkigt liv och gör henne därmed en tjänst genom att ge henne erfarenheter som hon alltid kommer att minnas med ett leende på läpparna.

Vi är bara vänner och hon skulle aldrig tänka på mig på det sättet.

Om ni är vänner så är hon antagligen redan attraherad av dig. Om du är en bra vän, vem annars kan förstå hennes behov bättre än du. Som en sann vän så är du skyldig henne det. Det är mycket enklare nu när hon är bekväm med dig. Hon delar säkert med sig av sitt liv, både saker som gör henne ledsen och saker som gör henne glad. Hon är känslomässigt bunden till dig, hon har antagligen i hemlighet velat ha dig och fantiserat om att ha sex med dig. Hon har kanske till och med gett dig signaler i veckor, månader eller år, men du har inte haft förmågan att förvalta dem. Din tjejkompis är säkert frusterad genom att göra allt hon kan för att få dig i säng. Men du har gått och hängt upp dig på ”Vi är bara vänner grejen” Det har hon garanterat inte gjort.! Om du är nära vän till en tjej som är det troligast att hon redan är attraherad av dig. Om du inte redan har haft sex med henne så tror hon antagligen att du är en mes, tönt eller en mammaspojke. Hon respekterar dig inte som man annars skulle hon redan legat med dig. Sluta fundera, vakna upp och gör det du har velat göra hela tiden. Du känner henne. Var en man och ge henne det hon har väntat på.

Hon är vän till familjen och skulle aldrig vara intresserad.

Som vän till familjen så vet hon allt hon behöver veta om dig. Ni går antagligen på samma fester, samma kyrka eller hänger i samma bar. Det blir inte enklare än så här. Du har redan en enorm nivå av bekvämlighet tillsammans. Fundera så kommer du märka att härifrån är det inte så svårt att gå vidare till sex.

Min kuk är inte tillräckligt stor.

Okej, låt oss beta av denna. Vissa killar har stora kukar andra har små. Vissa tjejer har stora bröst och andra små. Det är fullt normalt! Hur som helst medan du träffar henne så har hon ingen aning över din storlek och detta är dessutom irrelevant i sammanhanget förutom i ditt eget huvud. Så sluta tänk på detta. Om du har en liten kuk, kan du alltid kompensera med annat. Läs en sexbok så kommer du se att det finns hundratals alternativ.

Hon är mörk, vit, asiat, latinamerikan eller något annat och jag är från en annan kultur så hon skulle aldrig vara intresserad.

Sluta oroa dig över detta. Kvinnor tycker om att testa nya saker. Det är samma känsla som de får över nya kläder. Allt med dig som är annorlunda kan just vara det som hon finner attraktivt med dig. I slutet av dagen är den största utmaningen i att träffa tjejer sättet du tänker på, inte hur du ser ut. Kom över detta, du måste utforska dina sexuella tankebegränsningar, dina tankar om sex och kvinnor. När du väl indentifierat dessa begränsningar fråga dig själv om de är baserade på fakta eller ”fiction”. Var fick du denna information ifrån? Vem sa detta till dig? Utmana dina begränsingar. Du kommer att bli överraskad över antalet tjejer som väntar på att få komma dig innanför byxorna.

Ha en skön Måndag.

Gustavo

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);