CR top 10

Tja hoppas att ni har haft en grym vecka själv kan jag säga att veckan har varit mer än bra. Efter ännu en fantastisk bootcamp nere i Malmö och ett par dagar här i sthlm för att återhämta sig känner jag att jag är back on track. Jga älskar CR ibland känner jag mej som en jävla saint, som skapar kärlek i världen. Varje gång jag ser en av eleverna hångla på Bootcamp är det en varm känsla som sprider sig i hela kroppen. Jag vet det låter nästan lite religöst men det är så det känns CR spreding love in the air.
För någon vecka sen hade jag en skit intressant dikussion med vår nya instruktör super_e när vi satt på tåget och sjöng;) love u E. Super_e hade en awsome ide om att ge ut en samlings skiva typ, absolut hits , men den ska hetta ABSOLUT CR en top 10 CR songs. Jag satt och tänkte på det idag, typ hur skulle den skivan se ut? So here we go. Varje låt har en speciel mening och en massa minnen bakom.

På plats #1:
Den här låten hade vi till vårt första bootcamp i malmö, och har mer eller mindre blivit en CR anthem.

På plats #2:
Vi alla älskar honom han är fucking awsome han han har lugg och spelar gitar. Om ni inte har läst tråden så läs den HÄR så fattar ni varför vi love him, här har ni låten framförd av mej. (razman filmar)

På plats #3:
Den här låten bör börja spela varje gång sigge kommer in i ett rum, ni ska se sigge dansa till den här.. I say no more.

På plats #4:
En äkta CR klassiker den är AWSOMENESS!!! Man blir typ glad varje gång man hör den här låten..

På plats #5:
En fantastisk duett en karaoke klassiker, många tycker att den här låten är lite gay, men det är jag också, lite gay. Det krävs en riktig man för att göra den här låten rättvisa på karaoken. Jag brukar sjunga den med Gustavo (superman). Jag är alltid Lionel Richie  och Gustavo är Diana Ross. Jag vet inte om ni någonsin har träffat gustavo men han är verkligen jätte lik Diana Ross.

På plats #6:
Det här är the fucking man. En riktig alpha. Han va notoriskt otrogen mot sin fru och när hon höll på att dö spelade han den här för henne. Det här är CR’s bikt.

På plats #7:
Inget säger end game som den här låten lyssna och känner hur kläderna vill åka av.

På plats #8:
Kärlek till alla tjejer och Jay hoova!

På plats #9:
Det finns nåt specielt i den här låten för uom att det finns pick up i själva videon och den är soundtrack till califonication lyssna och njut.

På plats #10:
Den här låten går ut till CR army alla killar och tjejer som har stöttat oss till alla våra soldater, we love you all. BTW låten framförs här av Extreem och hans band jag skojar inte icon wink CR Top10..

LOVE / KIAN (THEMAN)