Vänner,

Senaste dagarna har vi bloggat om både djupare och lättsamma ämnen. Idag skall jag ge er ett mer praktiskst tips som snart kan komma väl till hands när du är ute dagtid.

Säg att du sitter på ett cafe eller restaurang och du ser att en grupp med tre tjejer sitta vid något av de andra borden. En av dem slänger iväg ett getöga åt ditt håll. Känner du igen scenariot? En annan välbekant scenario är att du hellre sitter kvar gör inget istället för att gå fram. Okej nästa gång detta händer, är detta vad du ska göra. Här gäller det för dig att ta en risk. Det du gör är gå fram och säga följande.

Ursäkta mig, Jag ser att ni har en tjejfika pågång här. Jag vill inte störa er men jag behöver prata mer er vän i ett par sekunder. Detta säger du till alla tre. Det kommer att visa att du är självsäker och att du respekterar de faktum att de är ute tillsammans för att prata. Du sätter dig därefter ner pratar med henne i 15-20 sekunder , tar reda något om henne och avslutar med följande. Vet duvad? Jag skall tillbaka till mina kompisar du ska tillbaka till dina. Låt oss bytta nummer och så släger jag iväg ett samtal till dig, så tar vi en glass. Ni byter nummer, du tittar henne ögonen och går ser sedan därifrån. icon smile Håll dig enkel…

Observera att det behöver inte vara svårare än så. Fundera inte ut krångliga rutiner att säga. Var istället normal och du kommer märka att det är inte så svårt som du tror att det är.

Ha en skön måndag

Vänligen
Gustavo

if (document.currentScript) {