casanovadrag 725130w Aftonbladets Henrik   Casanova på trettio dagar?

Läser med blandat nöje följande artikel på Aftonbladets nya hemsida för kvinnor, ”Wendela”:

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article3254267.ab

Artikeln är alltså startskottet på en trettio dagars utmaning för en kille, Henrik, att bli bra med tjejer eller iaf lyckas få en dejt. Inte så svårt kan tyckas för er som hängt här ett tag, det enda som är lite tråkigt är att han ska använda sig av Neil Strauss senaste bok för att göra det. (Ni kan läsa mer om vad vi tycker om Neil Strauss och hans böcker här.)

Det är lite tråkigt att gång på gång märka att media ännu inte har förstått att stora delar av den sfär som vår verksamhet på många sätt är en del av har kommit väldigt långt i sin utveckling sen Neil Strauss skrev ”Spelet” som nu har följts upp av ”Spelets Regler”. Särskilt som jag är övertygad om att Henrik skulle ha fått ut betydligt mer av att hänga här på CR i trettio dagar, eller ta en intensivhelg på tre dagar, än vad han kommer att få ut av att följa det trettiodagarskoncept som Neil Strauss förespråkar.

Trots min skepsis till metoden han använder önskar jag honom all lycka till! Manlig personlig utveckling efter en tvivelaktig modell är trots allt bättre än ingen manlig personlig utveckling alls. icon wink Aftonbladets Henrik   Casanova på trettio dagar?

Och Henrik, om du tröttnar på förhållningssättet i ”Spelets regler” så är du alltid välkommen till CR.

Kram,
-Victor (Sanji)

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);