Ikväll klockan halv åtta i programmet ”Faktafrossa” på tvåan kommer delar av reportaget handla om en av våra intensivhelger i malmö i början av sommaren. TV-teamet följde två av våra instruktörer (Alexander och Sigge) samt Tobias som deltog i kursen å SVTs vägnar. Utan att veta exakt vad som är med så ska det bli intressant att se hela programmet som enligt uppgift ska handla om vetenskapen bakom attraktion och vad som gör att människor dras till varandra. Kort sagt, vetenskapen bakom att ragga upp någon.

För er som missar det ska vi se om vi kan få upp en länk till programmet i efterhand, men för att vara säkra på att se det så bänka er framför TVn halv åtta ikväll. Vi kommer definitivt att göra det! icon smile CR i SVTs "Faktafrossa", Måndag 8 September 19.30 (TV2)

Med vänliga hälsningar,
Victor och hela CR Crew

EDIT: Länk finns här: