2513 5102 Tona ner dig

I dag ska jag skriva om ett beteende som är enormt svårt att lära sig och som det sällan pratas om. Den kan till en början verka kontraproduktiv och väldigt utmanande att ta sig an. Men när du väl lär dig detta så kommer det göra en värld av skillnad. Jag pratar om att agera med låg energi när du interagera med tjejer. Att ha förmågan att kunna gå hela vägen istället för att endast skapa attraktion. Detta är nivån som skiljer amatörerna från mästarna.

Från ax till limpa så finns det ett mönster som du kommer följa när du väl börjar lära dig detta. Det ser ut enligt följande.

Steg1 ) Låg energi för nybörjaren. Detta är vad du ser hos killar som har 0 erfarenhet med kvinnor. Låg energi är en reflektion av deras osäkerhet, de känner sig oftast stela, ovärdiga tjejer och har svårigheter med att uttrycka sig. De är helt enkelt ovana att uttrycka sig själva. Utmaningen på den nivån är enkla beteenden såsom att överhuvudtaget gå ut, le eller uttrycka sig med humor och spontanitet.

Steg2) Underhållaren. Den mest omtalade nivån där de flesta killar som sysslar med detta hamnar i förr eller senare. Nu är energivolymen uppskruvad. De kan behålla intresse och generera attraktion. Det är inte ovanligt att Intresset och de positiva gensvaren från tjejer slår över till ett beroende. De ser varje tillfälle som ett sätt experimentera att testa sin förmåga. De blir enormt glada när det går bra men även mycket lessna när det går dåligt. Vissa håller sig på denna nivå i flera år och andra  hamnar här permanent eller bestämmer sig för att lägga ner. På sikt får de hyfsade resultat, några ligg här och där, mycket hångel ute på nattklubblar och massivt med tjejer som aldrig hör av sig igen.

Steg3) Den sexvärdiga Mannen. Denna term är mycket omtalat tillsammans med” att vara självroande” internvaliderad” och att ha en “överflödsmentalitet” Alla dessa termer stämmer väldigt bra. Problemet är att koncepten är abstrakta och blir därmed svåra att anamma till verkliga beteenden. Vi lämnar det till The Blueprint att förklara. Men för att dissekera principerna vill jag fokusera på de beteenden som skiljer de bra från eliten.

En av de största rusningar inom PU är när vi upptäcker “Flash Game”. När du inser att du kan gå fram till tjejer, pumpa energinivån, få attraktion och eskalera vidare.  Allt inom loppet av de första 2 minuterna. Du tänker ”Herregud vad jag är bra…jag kan hångla upp en tjej inom loppet av 30 sekunder…”
Svårigheterna kommer när du antigen A. Försöker få hem henne eller B du kan inte få henne att träffa dig igen på en date.

Problemet är substans Eller snarare bristen på den. Med flash Game ersätter du substans med emotionella bergochdalbanor. Din essens är flytande,du ger tjejen inget att klamra sig fast på mer än en sockerrus som boostar hennes energi. Detta kan vara en bra förmåga att ha, och med tiden och träning kommer du att konvertera attraktionen till ONS eller vidare dater. Men det kommer också leda dig till en värld av frustration.

För dig som någonsin utövat någon form sport en längre tid, vet att du att du endast börjar lära dig när du uppnått elitnivå. Densamma principen appliceras på detta. De första faserna är till för att lära dig de olika elementerna av kalibrering, att lära dig läsa olika situationer, utveckla din intuition, bemästra din förmågan att pumpa energi och generera emotionell uppmärksamhet. När du väl har alla dessa verktyg i bältet till ditt förfogande så börjar den verkliga träningen och kristalliseringen av dig själv, din essens av vem du verkligen Är. Det är nu som den verkliga utmaningen infaller. Det är dags att sluta förlita dig på energinivå och ”Flashgame” som medel för att generera attraktion, istället använd endast de del som är verkligen DU och det är endast din NÄRVARO.

När du väl lärt dig steg 1 och 2 för att  generera attraktion så är det dags att gå vidare och börja med att SLUTA förlita på din energinivå. Väx vidare genom att tona ner dig, släpp alla inövade rutiner och testa nu ”Att vara dig själv”. Om du fortfarande tror att du är bra? Ställ dig följande fråga. Kan jag vara killen med lägst energi i ett rum och fortfarande få tjejen? Att lära sig agera på en lägre växel är en av de mest utmanade sakerna att bemästra. Där av att många ”kvällskillar” vägrar göra detta dagtid. Men efter att du tröttna på att tjejer inte ringer tillbaka så kommer du förstå att det är en nödvändighet

Till en börja kommer du se marginella skillnader i den du är nu mot den du en gång var, men med tålamod kommer skillnaderna att amplifieras till en helt annan personlighet. Ta inte mina ord för sanning kolla istället med någon som känner dig typ dina föräldrar eller nära vänner. Fråga dem ifall de märkt någon skillnad med dig den senaste tiden.

Saken är att du lär dig mer än vad du tror, du förändras och internaliserar små beteende som sätter sig i den personen du är. Men för att kunna märka skillnaden så måste du våga ta steget och släppa allt. Där av är steg 4 och den sista är NO GAME. När du blir bra så är du helt enkelt lyxversionen av dig själv och hela pusslet kommer falla på plats.

Kram Gustavo

}