love picture kiss young couple teointarifa The kiss...

Igår kväll satt jag hemma med tjejen och kollade på film när min telefon ringde.  På andra sidan luren va min polare som jag lätt lite andfådd och stressad. Det är lördag kväll han ska träffa en tjej som han träffade för ett par dagar sen och han vill ha råd.

”När hur och var ska man hångla?? Jag har inte kysst henne än och det här kommer vara första gången hur gör jag det? Varför blir det alltid sån jävla grej när man ska kyssas första gången?”

Jag försökte ge han den övergripande principen bakom. Men min kära vän ville ha det hela mer konkret. Jag gillar killen han är verkligen rakt på sak ungefär så här lät det:

”JAJA du har rätt i allt det där men säg hur jag ska göra konkret i det där jag vill hångla ikväll att ändra på mitt beteande som en man, bli en bättre människa och ändra mitt liv och expandera mina horisonter börjar imorn va gör jag ikväll??”

So here we go samtalet inopererade mej till den här posten.. Min kompis är långt från ensam. Jag själv tyckte förut att första kyssen är en big deal,

Vissa din avsikt
Först och främst försök!!! Det ligger i en mas natur att åtminstånde försöka ta det han vill ha. Ett misslyckande är ett försök som inte bringar resultat, vilket är positivt för man kan rätta till det och man lärsig av misstag. Det som är värre än ett misslyckande är att inte försöka över huvudtaget. Felet och det största felet är att killar finner sig i en situation där kyssen kan eller ska äga rum och dom sitter där och istället för att bara försåka så tänker dom:” vill hon? vill hon inte? ” bara det faktum att du försöker är viktigtigt. Det är bättre att försöka och inte få kyssen än att inte göra det. Bara det faktum att du försöker demonstrerar vart du kommer ifrån och hur din verklighet ser ut.

Dessutom är det en enorm komplimang. Och även om hon vänder kinden till, så gör det inget fortsätt flörta med henne lite och försök lite senare. En av dom grejerna man måste inse är att kyssen är ingen big deal , om  man inte gör det till en big deal. Men om man träffas inte har den där flörtiga vibben och ingen beröring och själva interaktionen ser ut som en anställnings intervju så blir det ett jävla kliv till att kyssas. Men om du skapar den där flörtiga vibben genom att vara lättsam rolig och spontan och du har beröring så blir det faktum att ni kysser varandra en naturlig förlängning av själva samtalet.

Jag gav han fingret och han vill ha hela handen!
Många gånger gör killar felet att dom får kyssa en tjej och dom vill direkt  börja grov hångla på plats.  Den första kyssen ska vara lätsamt se det som en stund av absolut klarhet först läppar kanske lite tunga och då menar jag inte porrfilms tungan utan snarare kyrktungan.

Avbryt kyssen titta henne i ögonen och säg: det här är allt du får ikväll! Med ett leande på läpparna.Inse kraften med att retas lite med en tjej, få henne att jaga dej lite, istället för att försöka go all the way på plats, som en bull dozer.  By the way bull dozer grejen funkar om man är på ett sunkhak med en  över full tjej, men är långt från där du vill va, det är lite som att skjuta fisk i en tunna.

Eskalera på en peak
Om ni ser hela eran konversation som en berg dalbana så finns det bitar i konversationen som är dalar och toppar. Att gå vidare, flytta fram positionen eller eskalera är viktigt för annars tramparman vatten innan man drunknar och förlorar all attraktion. Det viktiga är att eskalera på en peak tex när hon skaratar, eller när ni har en moment typ hon berättar något och du stirrar henne i ögonen och ler och väntar tills hon slutat prata och bara är tyst istället för att reinitiera konvot.

Det skapar en sexuell spaning mellan er där efter kan man kyssas. Eller efter att hon skrattat färdigt när du skojar med henne och du bara tittar henne i ögonen med ett leande.

Få henne ensam
Tjejer gillar att träffa killar och dom vill göra det också men det dom inte vill tack vare den sociala programmeringen är att ses som lätta på foten eller ses so slampor. Just därför är det viktigt att visa lite diskretion.  Med andra ord försök inte kyssa henne framför hennes 3 kompisar som står där och tittar på om ni träffar henne på en bar, fråga om hon ska med ut och röka/ta lite luft och go for it. Det känns mycket enklare för henne att göra det när inte hennes polare tittar på.

Kort och konkret:

- Få henne att skratta

-Rör vid henne

- Titta henne i ögonen

-Och för guds skull odla ett par pungkulor och kyss henne hon är bara en tjej!!!

LOVE/ Kian (THEMAN)