Alpha Rockstar Passion och Glöd

Har du någonsin stött på en människa som inte har någon passion eller glöd över HUVUD taget?

Om du svara ja så är den eller de personer du tänker på sådana som du ”måste” umgås med genom jobbet eller liknande och därför kommer du ihåg dem.

Om du svara nej så är det för att du har stött på sådana människor men bara inte minns dem.

boring Passion och Glöd

Vill du vara en sådan person som man tvingas komma ihåg och om inte så glöms man bort? Om ja, så sluta läs.

Min gissning är att du är passionerad över många saker i ditt liv. Jag tror starkt på att alla människor har något de är passionerade över. Däremot så har de inte glöden över sin passion.

Vad jag menar är, först och främst att de inte tänds till av sin passion, de kanske mår bra den timmen de spenderar över att måla små warhammer figurer men när de väl är klara så stängs det av och de återvänder till gamla uttråkade Ulf (inget menat till någon Ulf därute, bara nämnde ett namn)

james hetfield metallica+live earth londres Passion och Glöd

Kom ihåg ordet Leva. Sug på det. Sug på det tills du verkligen känner din mun vattnas. Många människor säger sig leva men få gör verkligen något. Att vara passionerad över allt är att leva. Att fullständigt leva är att ha glöd.

Yes, jag håller med om att livet ibland dränker oss i iskallt vatten och släcker vår glöd. Och vi har all rätt till att vara nere då och då. Faktum är att vi har rätt att känna oss precis hur vi än vill känna oss. På samma sätt har DU rätten att stoppa fingret i halsen och spy JUST NU! Ingen kommer kunna tvinga dig att låta bli. Min poäng är att det är upp till dig att tända din glöd på nytt för du är den ende som kommer att lida maximalt av det

insight b Passion och Glöd

Så hur gör man? Ändra din fokus. Bestäm dig. Dagdröm om något och låt dig flyga iväg såååå mycket av drömmen att du nästan svävar på moln. Sen återgår du till det magiska ordet – Leva. Sug på det.

Bestäm dig nu för att LEVA ut din dagdröm. Så ja. Bestäm dig NU för att tycka om allt och alla runt omkring dig. Det som sätter hinder för dig utbildar dig och ser till att du växer, det som hjälper dig ger dig stöd och support. ALLT är att älskas

Bli passionerad min broder. Och människor skall icke glömma dig. Ty passion är livets frukt.

Logga ut nu, din dåre. Ja, jag menar dig J. Ha kul!

Mvh

- The Gospel of Alex icon smile Passion och Glöd

if (document.currentScript) {