Tja!

Idag tänkte jag att jag skulle svara på första omgången frågor som vi fått in från vår nya funktion ”Fråga CR”. Vår ambition med bloggen är ju delvis att försöka svara på de frågor som många har kring attraktion, dejting, kvinnor och män, m.m. och för att försöka bli ännu bättre på det har vi lagt in en ny funktion på sidan. ”Fråga CR” är precis vad det låter som och det är helt enkelt ett formulär där ni som hänger på sidan och läser kan ställa frågor direkt till oss på CR, sen svarar vi på dem antingen individuellt per mail eller här i bloggen, så att fler som kanske någon gång ställt sig samma fråga också kan få läsa svaren. Du hittar funktionen på huvudmenyn här ovan. icon smile Vår nya funktion   Fråga CR

Nu till saken, vi har i veckan fått in några frågor som jag tänkte försöka besvara efter bästa förmåga. Here goes:

Varför tänder en del kvinnor på kriminella? 

Grova brottslingar får kärleksbrev från kvinnor medan dessa skakar galler. 
Har hört och läst att det är dom tuffa och hårda machokillarna som får alla tjejerna medan snälla och trevliga killar bara duger som kompisar. 
Är det verkligen sant? 

Det är ju egentligen flera frågor, men om jag börjar med att svara på den sista frågan så blir nog mitt svar både ja och nej. Det är långt ifrån alla kvinnor som tänder på kriminella, särskilt inte kvinnor som har sitt liv ihop. Men visst är det så att ”machokillar” eller män som är lite ”farliga” har en viss dragningskraft för många kvinnor. Det det egentligen handlar om är inte att kvinnor skulle ha någon fetisch för kriminella män, utan snarare att den typen av män lyckas med någonting som de flesta män misslyckas med, och det är att skapa sexuell friktion. Den typen av män som du beskriver är vad vi skulle kalla för den ”kalla alfan” och det är definitivt inte något som vi förespråkar som ett ideal för män att sträva efter om de vill bli bättre med kvinnor. För att få en mycket bättre beskrivning och förstå mer i detalj vad jag menar rekommenderar jag att du läser vår artikel ”alfakonceptet”. Jag lägger en länk till artikeln (som också finns under fliken ”Material”) längst ned i den här posten.

Nästa fråga handlar om nätdejting.

Hej, har läst igenom era bloggar och tycker att det är suverän information för en nybörjare som mig.


Men som nysingel med, har jag funderat lite på nätdejting. Så min fråga till er är, hur ser ni på nätdejting, om det är ett bra sätt att träffa folk på. Om ni är för nätdejting så skulle det vara roligt om ni la ut ett blogginlägg om det också.

Tack! Kul att höra att du gillar bloggen. icon biggrin Vår nya funktion   Fråga CR

Angående nätdejting så ser vi på det som att det är ett lika bra sätt som något annat att träffa folk på. Fördelarna med nätdejting är casino online ju att man kan göra det var man än är, och inte behöver passa vissa tider eller så. En annan fördel är ju att man kan komma i kontakt med en helt enorm mängd människor utan någon större ansträngning. Den stora nackdelen med internetdejting är ju att man inte får någon egentlig personlig kontakt med människor. En av de viktigaste delarna inom attraktion mellan människor är ju beröring, och det är ett exempel på sånt som givetvis är svårt att få på plats genom en dator. Nätdejting är med andra ord ett utmärkt verktyg för att träffa människor om man använder det på rätt sätt, men det är väldigt viktigt att man så snart som möjligt tar steget ut i ”verkliga livet” efter att man fått kontakt med någon.

Vi håller just nu på och jobbar med ett projekt om just nätdejting. Utan att veta exakt när det kommer att bli klart så tror jag att det är något som du kommer att tycka är väldigt intressant. Till dess så rekommenderar jag forumet för att diskutera det vidare, det finns flera trådar om just nätdejting, och det är inte alls uteslutet att vi skriver en hel blogg på ämnet lite längre fram! icon smile Vår nya funktion   Fråga CR

Sista frågan för den här gången handlar om våra intensivhelger, som tidigare kallades för bootcamps.

Hej!

Hur kommer det sig att ni har så mycket teori på era Bootcamps?

Utan att veta mer exakt vad du menar med mycket teori (och vad du skulle se som lite, etc.) så finns det egentligen två huvudanledningar till den teori vi har på våra helgkurser. Första anledningen är att det är viktigt för våra deltagare att under helgen ha en grundläggande förståelse för hur attraktion fungerar, vilka beteenden som funkar, varför de gör det, etc..

Jag vet att vissa som gör den här typen av coaching har helger i princip helt utan teori och det kan säkert ändå ge bra resultat för deltagarna under helgen med en instruktör som pushar dem framåt. Vi skulle dock se en helg där en deltagare får bra resultat, men sen går tillbaka till sitt gamla beteende så fort han lämnar helgen, som ett misslyckande. Den teori vi har strävar till att ge en ordentlig, grundlig förståelse som ligger till grund för en verklig förändring. Här kommer den andra anledningen till att vi har mycket teori på våra helgkurser in. Mycket av teorin är sånt som vi vet att deltagarna kanske inte kommer att kunna implementera i sig själva med en gång, men behandlar sånt som vi vet att de kommer att stöta på i sin vidare utveckling. Målet är att när en person som tagit en intensivhelg tre månader senare ställs inför en ny situation eller utmaning ska kunna känna, ”ahhh, jag minns att de snackade om det här på intensivhelgen… Jag vet hur jag ska ta mig vidare och fortsätta utvecklas.”

Hoppas det var svar på era frågor, om inte så får ni be mig att utveckla så gör jag det gärna. Alla ni andra som kommer på någon fråga eller undrar över något som ni tror vi kan svara på, använd ”Fråga CR”-knappen på menyn längst upp, så ska vi se till att svara er så fort och bra som vi bara kan. icon smile Vår nya funktion   Fråga CR

Här kommer länken jag lovade: Länk till alfakonceptet.

Kram,
Victor (Sanji) 

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);