Vänner nedan följer några svar på frågor som vi fått in i veckan.

party 500 5001 300x225 Fråga C R

Fråga:

Jag har en fråga om privatfester. Jag träffar yngre tjejer på privatfster som går gymnasiet. (Jag är 18) När man träffar dessa tjejer är det en slags cocky comedy som funkar. Tjejer strular runt och är högenergiska (dansar, lever om, även om de inte är speciellt fulla) Tjejerna spelar sitt spel. När jag öppnat och skapat attraktion är det dags för hångel och eventuellt nummer. Men det jag egentligen vill är att få ner deras energi och bli mer äkta (comfort stage) Detta upplever jag är oerhört svårt med partygirls. De blir uttråkade när de ser att man inte har samma energi som dem. Råd behövs!

Svar:

Gå in med samma energi kör hela kvällen på awesome sätt. Gör bra ifrån dig och fixa en day2. Day2 kan du få äkta människor, party är lite tveksamt just på 16-18 åriga tjejer. De har oftast inte hittat sig själva ännu.

Vänligen/Kad

Fråga:

Hej!

När man börjar med pick up… Ska man öppna så många sets man kan bara för att bli av med sin AA helt och hållet?(Då menar jag att man bara kör sin öppnare och försöker övergå till ett annat samtal) Eller ska man stanna i seten så långt det går för att försöka få sig ett ligg?

Svar:

Stanna så länge det går för att bli medveten om dina brister som du efterhand kan förbättra. Å andra sidan kör du bara öppnare och drar efter 3 minter är jävligt bra drill övning, efter ett par 100 sets är sitter det i ryggmärgen.

Fältet är din största lärare/Kad

adrianalima25be4 216x300 Fråga C R

Fråga:

Hej C-R!

Jag är en 21 årig kille som i snart ett år nu studerat ämnet attraktion.

Allt började med att jag för ett år sedan blev grovt dumpad av en tjej som jag tyckte väldigt mycket om. Det knäckte mig totalt eftersom jag inte förstod varför hon hade gjort så mot mig och vad det var för fel på mig? Men jag gav inte upp. Efter att jag kommit över henne började söka efter svaret på egen hand. Jag fann alla möjliga böcker om attraktion, läste ”Spelet” och plöjde igenom massvis av nedladdat material inom ämnet. Jag kom även in på andra ämnen som vetenskapen om framgång och lycka (har bland annat studerat Anthony Robbins idéer)

Jag kan så här ett år senare säga att jag delvis känner mig som en ny människa. Jag vet precis vad det var jag gjorde som resulterade i att jag blev dumpad och jag ser dagligen bevis hur de ”oskrivna reglerna” styr den sociala interaktionen mellan människor. Jag känner också att jag blivit lite öppnare och spontanare, men inte tillräckligt.

Problemet är det att jag inte lyckats ta mig i kragen och börjat våga gå fram till tjejer. Och jag är mycket medveten om att det är det som det avgörande för att lära sig och lyckas. Citatet på er blogg för ett tag sedan ”För att få högsta avkastning på marknaden med social interaktion krävs det att man satsar maximalt och tar flest risker.” förstår jag och jag 3D-ruletteja, jattipotteja, jannittavia versioita — sita kaikkea netin casinot tarjoavat. håller absolut med om att det stämmer.

Jag har vågat gå fram och prata med tjejer ett par enstaka gånger på uteställen då jag varit på riktigt bra humör och varit i bra sällskap, med både bra och dåligt feedback som resultat. Jag är också övertygad om att för att jag skall lyckas bättre måste jag göra det på en mera regelbunden basis. Gå ut 2-3 gånger i veckan och ge järnet!

Som person är jag mycket disciplinerad och målmedveten och jag ger aldrig upp. Jag lyckas mycket bra på alla andra områden i livet förutom när det kommer till tjejer. Det gör mig mycket besviken, det är det enda som fattas för att jag skall kunna känna mig lycklig och leva det liv jag vill. Jag tänker ständigt på det, det gör mig deprimerad och hålla mig tillbaka.

Min fråga är hur jag skall göra för att komma över min ”approach anxiety”, få rätt kraft, motivation, vanan att gå ut och våga gå fram och prata med tjejer och utvecklas inom ämnet? Snälla hjälp mig!

Svar:

Skönt att du tagit tag i din personliga utveckling och försökt bli en bättre människa.

Hur ska man bli av med AA?

Har du problem med att pusha digsjälv och öppna set så är mitt bästa tips att antagligen gå ett bootcamp och bli sparkad i röven för att gå ut, alternativt så skaffa en wingman, kanske kan hitta någon här på forumet, som delar ditt intresse i attraktion så kan ni knuffa varandra till att öppna!

Kärlek
//Petter

00666016n17ff 205x300 Fråga C R

Fråga:

Tja. Tack för en skön sida,, jag kanske inte är den mest aktiva men får då och då en boost av att gå in och ta det av era vishetersmile Fråga C R o då speciellt bloggen. Ok, frågan lyder… jag har sedan ett halvår tillbaka träffat en tjej, en i mina ögon awesome tjej och vi har haft det hur bra som helst tillsamans, fram tills att jag fick reda på hur många hon har legat med innan hon träffade mig, sjukt många i mitt tycke. Jag känner till horan o madonnan kompexet o verkligen försökt anamma det men jag kan bara inte släppa tanken o mina mentala bilder på hur många snubbar hon haft. skulle vara tacksam för tips o råd på hur man ska tänka (el inte tänka) göra och handla. Ha det gött. //P

Svar:

Hej

När du slänger på dig bilder av hennes förflutet så matar du din egen fantasi med otrevliga tankar. Det är helt och hållet Horan och madonna komplexet, och även om du läst den så är den svår att anamma i verkligheten och det kommer att ta ett tag innan du lever efter denna devis. Grejen år så här, vad hon har gjort i sina tidigare relationer har ingenting med dig att göra eller platsar som tanke i din nuvarande relation med henne.

Anledningen till att du inte kan släppa tanken har att göra med din egen osäkerhet och inget egentligen med vad hon tidigare gjort eller inte gjort. Du börjar fundera ut var du står sexuellt i skalan av alla dessa män hon varit med tidigare. Detta är en negativ spiral som leder endast till ytterligare frustration och avundsjuka, det kommer synas på dig och döda attraktionen du har i dagsläget med henne. Alla dessa tankar som slår dig är bara hjärnspöken, de är inte verkliga.

Du måste välja att stå emot dem och bekämpa dem med allt du har för de är inte där för att hjälpa. Se det som test där du utmanar dina sinnen. Är du svag så kommer de överta och leda till destruktiva beteenden men är du stark så kan du kontrollera dem och slutligen bli av med dem. Till en början så kan du se det som att hennes förflutet har inte plats i din värld av glädje, den hör helt enkelt inte till i ditt liv. Du kan sedan övergå till att det spelar ingen roll och att du är helt ok med de tankarna. Du kan till och med göra något kul av det. Är hon erfaren i bingen så kan du säkert utforska ett och annat, det är upp till din egen fantasi. Du kan även se det som att hon är med dig trots att hon legat med många, vilket säger mycket om dig.

jenna jameson 94532 300x240 Fråga C R

En annan del av det hela är att förstå att den som ger sig in leken får leken tåla. Du valde att träffa vackra och attraktiva kvinnor. Jag ska därför dela med mig av en hemlighet till dig. För varje vacker kvinna du ser, så är det någon eller några som har redan tröttnat på att ha sex med henne, ”thats life” Så utmana dina tankar och kom ut segrande.

Glöm inte att svartsjukan kommer från en position av svaghet. Frågan är om du vill vara så för resten av livet eller vill komma över det.

Kram/ Gustavo

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);