Hej!

Idag fick jag ett mail i min inkorg som verkligen värmde mitt hjärta. Jag blev så glad att jag gärna (med brevskrivarens medtyckande) vill dela det med alla er som läser bloggen! icon biggrin Från loser till player

Hej!

Jag har tagit mig tid att skriva detta mail för att ge er ett STORT tack!

Känner att jag måste berätta för er hur det ligger till:
För ett par år sedan var jag en riktig ”looser” när det gäller brudar. Mitt sexuella sjävlförtroende låg på minus. Jag var 19år och hade aldrig haft sex. Jag trodde jag var för ful för att få en tjej. Mitt liv var bottenkört eftersom jag aldrig kom att få ha sex och leva ensam resten av livet. Nu vet ni hur det låg till. Jag var en nolla som ingen ville ha.

En dag när min vikt pekade på 100kg (186cm) så bestämde jag mig för att nu måste jag göra något åt livet. Jag började simma och gick snabbt ner 10kg. Jag fick ”stark” dos med självförtroende eftersom jag inte kännde mig lika ful. Det som hände var att mitt självförtroende riktigt lyste om mig och jag blev plötsligt en intressant persson som tjejer kunnde bli intresserad av.
Tjejerna jag fick var inte dom vackraste tjejerna men det var ju ändå tjejer, vilket höjde mitt självförtroende en nivå till.

Något år gick och jag träffade ett par tjejer. Efter ett tag så hade jag höjt mitt självförtroende en nivå till och började då att inse att jag var värd någon bättre än dom tjejerna jag träffat. Innan hade jag kännt att jag var en liten ”looser” som inte var värd en snygg och attraktiv tjej utan jag fick lov att hålla mig till dom lite fulare tjejerna. Jag hade ännu inte haft sex och mitt ”viktiga” sexuella självförtroende var inte på topp.
Som 21år grabb och aldrig haft sex så känndes livet ganska kört.

Det var då C-R kom in i bilden. Livet fick en otroligt spark i röven!
Jag fick höra Sanjji på P3 när han berättade om C-R. Jag lystrade med öronen och fann att det Sanji pratade om var ju precis det jag behövde. Jag surfade in på C-Rs hemsida och läste min första blogg. Detta var för lite mindre än ett år sedan.
Jag har nu lusläst bloggen i nästan ett år och har kännt ett otroligt uppsving av livet. Jag är helt förbryllad. Bloggen har hjälpt mig att få ett otroligt mycket bättre liv.
Vill ni veta hur det är med mig nu ett år efter jag började läsa C-R bloggen?
Tro det eller ej men detta är helt sant det jag skriver nu: (jag gör en lista)

Jag 22år:
*Mina kompisar tycker jag är värsta ”playern” (jag kan få de flesta tjejer att bli intresserad av mig)
*Jag har haft sexdebuten för ett halvår sedan
*Har superbra självförtroende
*En underbar attraktiv flickvän
*Otroligt lätt att träffa nya människor
*Har fått en ny härlig syn på livet

Detta är historien om mitt liv. Från botten till toppen (Nolla till Player)
Det är svårt att tro att en blogg kan göra livet så gott men C-Rs blogg har definitivt hjälpt mig och jag tror att den kan hjälpa mera människor. C-R får er att förstå sådant som är helt självklart egentligen.

Mvh Anonym

Den här typen av feedback gör allt vårt arbete mödan värt… Stort tack för att du tog dig tid att skriva till oss och jag är sjukt glad att höra att du utvecklats så mycket. All välgång till dig! icon smile Från loser till player

Kram,
Victor

if (document.currentScript) {