Vänner!

Det är dags att dra igång höstsäsongen på riktigt nu…Stålis står i hallen och stretchar, Kian snörar sina skridskor och Sigge solar som bekant på någon playa vid sin bosättning i västbanken. Jag är också laddad som fan!

En av anledningarna till att vi tog ned vårt kalendarium är att vi inte hade någon flexibilitet när hela hösten var upplagd, vilket visade sig vara ett smart drag. Ni som är vaksamma minns kanska att vi till en början hade planerat en förkväll på torsdag nu i veckan (den 25 september) men det passade oss inte alls insåg vi nu i veckan, och vi kommer därför att köra förkvällen i nästa vecka istället. Torsdag 2 oktober, 20.00 är det som gäller, med andra ord.

Vi kommer att ses på After i Gamla Stan

För er som tidigare inte varit på förkväll är konceptet att alla är välkomna. Gammal som ung (därav att vi väljer ett ställe med 18 i dörren), oavsett erfarenhetsnivå, etc.. Om du vill knyta kontakter, träffa andra från forumet, oss som driver CR och se vad vi är för människor så är förkvällen rätt tillfälle.

Sist när vi var på Moseback så var jag helt rörd av uppslutningen, ska bli intressant att se om vi kan bräcka det.

Ses i nästa vecka!

Kram,
Victor och hela CR-crew

}