supr i hate my ex oversize tee f8e25a60 Beteenden som skrämmer iväg din dejt. Del 1

Vänner idag ska jag vända mig till alla tjejer som läser vår blogg med att radda upp några beteenden som garanterat skrämmer iväg män du dejtar. Jag kommer skriva denna post i 6 delar som jag kommer löpande lägga ut denna vecka. Den vänder sig främst till tjejer men det kan finnas ett och annat tips som är bra att veta som kille.

Säg att du dejtar en kille inom de första inledande veckorna. Du träffar honom, ni byter nummer , ni träffas och allt verkar gå bra. Du börjar verkligen tycka om den här killen och du börjar nu undra vad du ska göra eller inte göra för att förstärka relationen och inte skrämma iväg honom.

Sanningen är det finns vissa saker en kvinnor kan göra som kommer skrämma iväg honom varje gång. Jag har diskuterat detta många med vänner i många år och vi har kommit fram till att en kvinna som följer någon av beteendena beskrivna nedan, kommer garanterat skrämma iväg honom.

Om du gör detta inom de första 6 månaderna av att du träffar någon så pressar du honom och det är det är en bara en tidsfråga innan han kutar iväg i 150 knyck. Sabba inte en potentiell bra förhållande som kunde ha ledat något vart genom att skrämma iväg honom redan i början av relationen.

Nedan kommer några beteenden som kommer garanterat skrämma iväg honom och som alla ni kvinnor borde undvika för att inte sabotera potentiella fantastiska relationer.

SNACKA SKIT OM DITT EX.

Prata aldrig skit om ditt ex framför killen du dejtar. Det spelar ingen roll om det är på första dejten eller att ni träffats i månader. Prata aldrig skit om ditt Ex. Ditt Ex är någon du dejtad. Din Ex är någon som du bjudit in i ditt liv. Ditt Ex är någon som du spenderat mycket tid med och lärt känna.

Det som händer är att mannen du dejtar kommer föreställa sig själv i ditt ex ställe någon dag. Han kommer att dra paralleller och fundera ifall du kommer gå loss på honom med samma sorts hat och prata skit om honom för andra män. Det andra är att han kommer att börja fundera ifall det är sätt att påtvinga beteenden du önskar av honom.
Så när Ex ämnet dyker upp, det enda du ska säga är . –”Vi är inte längre tillsammans . Det var en bra relation medans det höll och jag lärde mig mycket”. Thats it.

Plus det faktum att om du fortfarande snackar skit om ditt ex så är det ett tecken på att du inte är redo för att gå vidare till en ny relation. -Det ni tjejer och killar, håll koll på detta!, icon wink Beteenden som skrämmer iväg din dejt. Del 1

Kram /Gustavo

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);