Jag och Sigge satt och snackade om att det vore kul att göra någon rolig tävling med anknytning till CR, särskilt som vi nu har en finfin DVD som vi kan ge ut som pris till vinnarna!

Så, nu till själva upplägget! Tävlingen går ut på att på olika sätt förmedla hur CR har påverkat ditt liv. Det kan vara en Youtube-video där du berättar hur CR påverkat dig, en sång, en dikt eller en roman, ett kollage av awesomenessbilder eller en gigantisk the_man i papier mache – kort sagt låt kreativiteten flöda och berätta för oss hur ni ser på CR! icon biggrin Tävling: Vinn CRs DVD box!

Reglerna är enkla – om man lämnar in ett bidrag till tävlingen ger man oss rätten att använda det i olika sammanhang, t.ex. som marknadsföring på hemsidan. De tre bästa bidragen (och eventuella andra bidrag som vi bestämmer oss för att använda) vinner en varsin DVD-box. Med andra ord är det minst tre DVD-boxar som ska hitta vinnare, men även om du inte hamnar bland de tre bästa så får du en dvd-box om vi skulle vilja använda ditt bidrag i något sammanhang. icon smile Tävling: Vinn CRs DVD box! Juryn består av landets samlade kulturelit och leds av Horace Engdahl, som med knivskarp precision ska plocka fram de bästa bidragen ur den enorma storm av bidrag vi förväntar oss… icon wink Tävling: Vinn CRs DVD box!

Du som tävlar kan vara vem som helst – kille eller tjej, gammal helgkursdeltagare, förkvällsstammis, eller helt enkelt en lirare som läst bloggen och förändrat ditt liv utan att berätta det för någon! Allas historier är intressanta!

Om någon skulle vilja vara med i tävlingen bara för skojs skull och absolut inte vill att vi ska använda deras bidrag på något sätt utanför forumet så går det givetvis också bra, men då är man utom tävlan för att vinna något av priserna.

Ska bli kul att se vad folk kan hitta på! Deadline för tävlingen är söndag 2 november, dvs. tre veckor från nu…

Kärlek,
Victor (Sanji)

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);