paintingheart 300x225 Beteenden som skrämmer iväg din dejt. Del 4

Hej,

Detta är del 4 av 6 tips om kvinnliga beteenden som skrämmer iväg killar.

Har du missat de andra delarna så hittar du dem på följande länkar.

Del 1

Del 2

Del 3

ATT FISKA EFTER KOMPLIMANGER

Sluta fiska efter komplimanger. Detta är någonting som kan få en kille att bli galen. Ett vanligt scenario kan vara att killen du dejtar säger -”Du ser skitnygg ut ikväll” 10 minuter senare så frågar du honom ”Hur ser jag ut ikväll”? Ett annat exempel är när du berättar för

killen att du verkligen gillar honom, till vilket han svarar med ett leende, en kram och en puss. En kort stund därefter så frågar du igen ifall han tycker om dig oxå.

Det är inte ovanligt att vissa kvinnor konstant beter sig på detta sätt. Många tjejer i förhållanden känner att de uttrycker sina känslor medan killen inte gör det. Tjejer sluta fiska efter komplimanger, äkta komplimanger kommer från hjärtat. Tillåt killen att göra det spontant och när han känner för det. Om han inte känner för det i den exakta stunden som du uttrycker dig, acceptera det och var cool med det. Det betyder inget och alla killar gör det (om han inte är en momas boy)

En komplimang är något som skall ges utan förväntningar. För var gång du ger killen en komplimang för att sekunden efter fiska en tillbaka, så innebär det att alla dina komplimanger har en dold agenda, och det mina damer är inte cool. icon wink Beteenden som skrämmer iväg din dejt. Del 4

Kram/ Gustavo

if (document.currentScript) {