boy girl 188x300 Beteenden som skrämmer iväg din dejt. Del 5

Hej igen,

Detta är del 5 av 6 tips om kvinnliga beteenden som skrämmer iväg killar.

Har du missat de andra delarna så hittar du dem på följande länkar.

Del 1 Del 2

Del 3 Del 4

ATT VARA KLÄNGIG

Var inte klängig. Detta relaterar till tips nr 2 .När en kille går ut med sina vänner, så bör du låta han hänga med sina vänner. Ni behöver inte göra ALLT tillsammans. Tänk på att du fortfarande lär känna honom. Ta reda på vad han gillar att göra som du gillar och gör dem sakerna tillsammans.

Om det finns saker han gillar att göra som du inte är intresserad av, var cool med det. Tex. säg att han gillar åka vattenskidor. Om inte du gör det och han gör, häng kvar då på stranden och ta det lugnt medan han gör det. Ni behöver sitta fastklistrade vid höften.

Om ni är ute på fest tillsammans så behöver du inte vara över honom hela kvällen. Om du ser han prata med en annan tjej på festen, spring då inte dit och börja klämma eller krama honom för att pissa in reviret för då uppfattas du som klängig. När du är klängig så kommer vi vilja bli av med dig fortast möjligt. Vi killar gillar inte det så du måste undvika det beteendet. icon wink Beteenden som skrämmer iväg din dejt. Del 5

Kram/Gustavo