Tja alla!

Nu är höstens första jaktdag avklarad på Stora Tjuråsen i Närke – älgjakten är igång! icon biggrin Jaktsäsongen är igång!

Jag har inte ens sett andedräkten från en älg idag, men vi har skjutit två djur i jaktlaget (en tjur och en kalv), så det har varit en bra dag även om inte jaktgudarna kände för att välsigna just mig idag. Dock hoppas jag självklart på att upprepa förra årets bedrift och skjuta minst två älgar under de resterande dagarna, om inte annat så för att reta gallfeber på polaren som jag jagar med… icon wink Jaktsäsongen är igång!

Skämt åsido, sjukt skönt ibland att få ett miljöombyte och komma ut i naturen, och samtidigt komma hem med massor av intressanta och roliga historier att berätta. Slänger upp några bilder från dagen och GARANTERAR att det kommer att komma bilder om det skulle vara så att jag skulle fälla någon älg under dagarna som kommer…

n567871385 1361488 5672 Jaktsäsongen är igång!
Jag tycker själv att jag påminner lite om kungen… icon wink Jaktsäsongen är igång!

Ha en fantastisk helg!