I det senaste inlägget har jag talat om hur viktigt det är att vara sexuell, och att kunna visa sin avsikt. Att ha lite stake helt enkelt. Vissa frågetecken dök upp, hur kombinerar man detta med att det skall kännas som om ”det bara hände”? Uppskattar verkligen alla tjejer att man går pang på rödbetan?

Låt oss diffrentiera beteendena.

Scenario 1: Ni träffas, och du är direkt intresserad. Hon är på intet sätt ointresserad, men du är mest trevlig, och håller dig till ditt från början, för att hon skall känna sig säker och trygg i ditt sällskap. Någon vecka eller två senare är ni på gemensam afterwork och börjar få lite kroppsberöring när ni spelar bowling / biljard / random thing. Du känner att det går bra och ler mot henne medan du tittar henne i ögonen, och hon svarar också bra. Ni skiljs åt med en kram efter kvällen, och några dagar senare föreslår du att ni ska träffas över en fika, bara ni två.

Nu kan två saker ske: Hon är inte intresserad, men kanske tackar ja ändå och ni har en spänd och tråkig dejt, där hon är obekväm över det plötsliga intresse du visar henne, eller så är hon intresserad, men blir ändå obekväm av skillnaden i ert umgänge. Either way, lose.

Scenario 2: Ni träffas, Med en mycket enkel och tydlig grafik kan spelaren valja nagot av de tre casino spel som erbjuds, lasa om olika dealers eller se aktuella erbjudanden. och du är direkt intresserad. Hon är, inte heller denna gång, ointresserad, och du tänker att: ”Henne ska jag ha.” Du ler ditt största leende och tittar henne i ögonen med en blick som säger allt. Du börjar omedelbart att vara klart flörtig med henne, utan att på något sätt vara pushig, men den längre ögonkontaken, den omedelbara kinon, som hela tiden ökar, pekar klart och tydligt på vad som skall hända.

Nu finns två vägar, antingen är hon intresserad, eller så slutar hon umgås med dig. Är hon kvar, GO FOR IT! Hon vet om vad som kommer hända på ett plan, och inga obekväma situationer uppstår.

Om du inte visar intresse, och hon är kvar, så är det INTE ett tecken på intresse. Hon ser dig kanske som en vän. Anledningen till att man fortfarande kan komma i facket ”det bara hände” är att tjejen sällan registrerar att ”okej han har en avsikt – bäst att jag blir riktigt attraherad”. Det hela sker på ett undermedvetet plan. Det finns dock en baksida, tidpunkter när det inte är bra att vara sexuell, när att för starkt visa sin avsikt och prata sexuellt med tjejerna, kan få motsatt effekt.

Det har hänt mig, och det slutar ofta med att man inte får något svar när man ringer, SMSen trillar inte in längre. Det är en flake helt enkelt. Anledningen är den, att eftersom du så klart visat dina intentioner, berättat för henne precis vad du ska göra med henne och vad du är ute efter, så skapas en press. Prestationsångest, och hennes tankar börjar snurra: ”Åh nej nu måste jag göra det jag vet inte om jag vill han kommer tro att jag kommer dit för att göra det och det kanske jag vill men han kan inte vara säker på det och jag vill tänka mer på det och han kanske blir arg om jag kommer dit och vi inte har sex och fan nej stannar hemma.”
När man bygger upp sådana förväntningar för tidigt i relationen, så skapas det onödigt press. Press är inte lättsamt, press är inte ”det bara hände”. Press är dåligt, tråkigt och kväver attraktion. Jag hoppas dagens text besvarade några av era frågor.

}