Nu har vi lagt ut lite nya datum för intensivhelger i november och december.

De intensivhelger som finns tillgängliga just nu är:

Stockholm 7-9 november
Malmö 21-23 november
Stockholm 28-30 november
Göteborg 5-7 december

Men ännu roligare för er som brukar följa bloggen är kanske att vi kör förkväll nu på torsdag här i Stockholm, med andra ord den 6 november! Platsen är After i Gamla Stan (samma ställe som sist) och vi kör från klockan 20.00 och framåt. Det är med andra ord fritt fram för er som vill komma och hänga med gamla och nya vänner, se vilka vi är eller kanske bara hänga och ta en öl. Vi svarar gärna på frågor när vi är där, men vi kommer inte att pitcha på någon någonting och syftet med kvällen är som vanligt att ha trevligt i första hand! icon smile Förkväll i Stockholm nu på torsdag och nya IH datum!

After ligger på Kornhamnstorg 55, t-banestation Gamla Stan eller en kort promenad från Slussen.

Ses på torsdag!

Kram,
Victor och resten av grabbarna i CR

if (document.currentScript) {