Den sista hemlighetenxin 150603281739554006040 Den Sista Hemligheten

Egentligen den enda.
Jag tänker nu dela med mig av olika hemligheter

  1. Varför ”utstuderade metoder” EGENTLIGEN fungerar
  2. Varför ”utstuderade metoder” INTE fungerar
  3. Varför vi lär ut ”utstuderade metoder”
  4. Vad som EGENTLIGEN ger dig framgång – den sista och enda hemligheten

Vi börjar direkt.

”Varför fungerar alla de ”utstuderade metoderna” om hur man får en bättre kontakt med kvinnor och därmed ett bättre sex/kärleksliv?”

Svar: Placebo. För er som inte känner till ordet Placebo så är det när man tror att något har en effekt så mycket att man SJÄLV skapar effekten. Ungefär som när Snurre Sprätt delar ut ”Michael Jordans hemliga SUPER vatten” i filmen ”Space Jam” och alla helt plötsligt blir duktiga som fan! Det var placeboeffekt.
På samma sätt fungerar ”utstuderade metoder”. De är baserade på vad man upptäckt ute under interaktioner med kvinnor, ja. Men de är förklarade med logik. Man förklarar varför det man gör ”fungerar” med logiska förklaringar. Dessa förklaringar ÖVERTYGAR eleven som börjar tycka att ”metoden” är svaret på allt. När eleven väl har lärt sig lite av metoden och hur man applicerar den så tror eleven SÅ STARKT att han är bra med kvinnor för att han har den ”magiska metoden” att hela hans personlighet skiftar till en mer öppen och varm sådan – och vips placeboeffekten gör att han blir mer attraktiv för att han tror så starkt på att han med hjälp av metoden ÄR attraktiv.

300 218925 Den Sista Hemligheten”Varför fungerar inte de ”utstuderade metoderna?”

Svar: De utstuderade metoderna fungerar. Eller de flesta som finns att läsa om där ute gör det i alla fall. Men de fungerar inte som läromedel för nybörjare. En nybörjare kommer inte att kunna förstå eller utföra de moment som finns inom metoden på ett avslappnat, naturligt – rätt – sätt, som författaren menat. De utstuderade metoderna är till för de som redan har bra kontakt med kvinnor och som vill ”tweaka” lite på sin metod och göra några ändringar för att se vilka andra resultat de kan få.

Man kan likna det med en överviktig människa som äter tre stora måltider om dagen, och de innehåller för mycket socker och för mycket fett och han tränar aldrig. Denna person behöver inte veta om avancerade träningsmetoder och om macronutrient ratios (hur många procent av kalorierna som ska komma av fett, kolhydrater och protein). Personen behöver bara veta att han ska skära ner på socker och fett, äta sex måltider om dagen och idrotta ett par gånger i veckan. Först när han väl har kommit så långt och har det som en vana kan man börja diskutera mer avancerade grejer.

”Så varför lär C-R ut en utstuderad metod?”

För att vi är smarta besserwissers så vill vi självklart få ut allt vi kan av vår kunskap. På C-R vill vi ge både en kortsiktig och långvarig effekt. Vi känner till den generella läroprocessen och vill därför utnyttja den kunskapen så mycket som möjligt. Vi lär ut en så enkel ”metod” som möjligt, samtidigt som vi själva medger att den inte är till mycket mer värde än just placebo effekten den ger. Att inte förrän våra elever når en hög nivå av framgång kan vi börja diskutera ”metoder” med dem. Vårt Alfakoncept är utformat på så sätt att den bryter ner ”klockans beståndsdelar” och påminner om hur de fungerar. I den finns det utrymme för både en metod och en långvarig utveckling. Inom vår lära spenderar vi en hel del att informera om just den långvariga utvecklingen som slutligen leder till den sista och enda hemligheten en man behöver förstå och inse för att ha framgång med kvinnor.

”Så vad är denna sista hemlighet? Vad är det som EGENTLIGEN fungerar?”

Är du redo?

Tänk att alla människor är ”attraktionsexperter” och redan vet hur attraktion fungerar. Tänk att alla människor REDAN vet allt om hur man får vilken kvinna som helst på jorden att falla för en. Tänk att alla människor vet allt det här, men har lagt undan det. Vi har fått missriktad information som fått oss att tveka samtidigt som vi omedvetet sagt till oss själva ”Jag kan inte attrahera kvinnor”.

Skulle du tro på mig om jag sade att det var så?
Jag tror att alla människor som läser Alfakonceptet eller någon annan vettig lärokälla om attraktion INTE lär sig något nytt, utan får en känsla av påminnelse. De som blir övertygade om att de fått någon typ av ”magisk replik” kommer direkt att börja bete sig som en attraktionsexpert, som världens mest attraktivaste man. För vi alla vet, vi använder det bara inte.

Den sista hemligheten.

Den sista hemligheten är just att det enda du behöver för att få ALL framgång med kvinnor du någonsin kan önska dig är självbilden och insikten:

”Getting laid is FUCKING easy and I’m DAMN good at it!”’

l10293478796 6520 Den Sista Hemligheten

Och ett par andra, men detta summerar ungefär den insikten och förändring av din identiska självbild som krävs för att du ska nå framgång med kvinnor. Detta är all ”metodik” du behöver. Med andra ord: Ingenting. Däremot för att NÅ denna insikt så behöver du en sak: Erfarenhet. Du behöver erfarenhet och ständigt pusha dig själv till framgång för att inse detta. För att gå ut och skaffa dig denna erfarenhet så kan det vara tröstande och motiverande att ha en metod, eller ett ideal att gå efter. Men inget kommer att DRASTISKT förändras förrän du kommer närmre denna insikt och verkligen andas sanningen i det.
Så gå ut nu I helgen och stånga era huvuden blodiga! Gå ut och skaffa er erfarenheten. Vill ni ha en metod som garanterar resultat så är det denna:
1) Gå ut ur hemmet
2) Gå in i klubben
3) Prata med så många tjejer och så länge som du bara kan

- Alex