Igår skrev Kian en post om hans åsikt till programmet ”färjan” och det dök upp en kommentar från en snubbe som varoutine 01 Rutiner vs Tja!rt fast övertygad att inga rutiner = inga brudar. Den kommentaren triggade mig att skriva denna post då jag för 16 månader sen skulle vart mer övertygad än någon annan människa på jorden att kommentaren är sann. Idag har jag en annan åsikt.

Innan jag fortsätter så vill jag att ALLA som läser denna post ska veta: Jag är nog den människa som använt flest rutiner för att få brudar i säng i Sveriges HISTORIA! Jag hade helt ärligt rutiner för ALLT. I ungefär 1års tid så hade jag nog sammanlagt, privat, skrivit över hundra sidor om mina rutiner. Jag hade FLEST skrivna poster i sveriges då största forum för ”game” (tror de låg på över 1000). Inte bara det, jag hade rutiner ÄVEN för icke-verbala saker som t.ex. när jag skulle ”låtsas” gå iväg!

Samtidigt så var jag FETT duktig på det. Jag fick efter ett tag OTROLIGA resultat! Resultat som 99% av alla män ALDRIG kommer att få uppleva.

PH0248 FHM hsh Rutiner vs Tja!

Jag var snubben som aldrig drack ute i klubben, aldrig snackade i två minuter med snubbar (så länge det inte hade att göra med att ragga på brudar och analysera kvällens interaktioner) och HELA tiden gick från brudar till brudar och försökte analyserat, steg för steg, få dem i säng.

Så varför står jag här, 16 månader efter, och stolt erkänner att jag inte använder en enda skriptad rutin NÅGONSIN och dessutom att om jag kunde tävla (vilket jag aldrig skulle göra) mot mitt gamla jag… Så skulle jag vinna?

För av att använda rutiner så hindrar det mig från:

1) Att ha kul

2) Att ”släppa loss”

3) Att uppskatta den unika interaktionen (istället från att försöka kopiera alla andra tidigare och göra den nuvarande likadan)

4) Att vara spontan

carmen electra Rutiner vs Tja!

Låt mig få förklara. Vi börjar med 1an. Varför kan jag inte ha kul om jag använder rutiner? Av den enkla anledningen att jag måste TÄNKA och ANALYSERA för att bestämma vad jag ska säga, hur jag ska göra etc. Jag måste fokusera likt ett matteprov. Det värsta är att när man väl kommit så långt att även DEN processen är automatiskt, att man väljer vilken rutin man ska använda och att man kan den utantill att allting går automatiskt så har man gjort det så många gånger att man NÄSTAN VILL SPY och ända anledningen till att man låter bli är för att det leder till sex. Här kommer den värsta delen: Du vet att du måste ha en hög och glad energi på en nattklubb så VARJE gång du går fram till en ny grupp människor så måste du FEJKA ett stort leende och LÅTSAS vara glad, vilket gör dig bara ännu mer uttråkad och trött.

2an. Varför kan jag inte släppa loss om jag använder rutiner? För att du är bunden till dina verbala rutiner och historier som du skrivit i någon källare far far away… Hoppas du förstår poängen.

3an. Varför hindrar det mig från att uppskatta den unika interaktionen? Av den enkla anledningen att den är likadan som din förra för att du använder dig av samma rutiner och om interaktionen händelsevis skulle bli unik så har den inte gått som planerat och du får en lätt panik och försöker styra tillbaks den.

4an. Varför hindrar rutiner dig från att vara spontan? För att anledningen till att du använder rutiner från första början är för att du någonstans inom dig tror att bara OTROLIGT smarta och vältänkta repliker fungerar och att en spontan tanke helt enkelt inte är tillräckligt bra.

Detta är bara den UPPENBARA nackdelarna med rutiner.

Vad sägs om dessa:victorias secret1 Rutiner vs Tja!

Varje gång du använder rutiner så erkänner du detta för dig själv

1) Du har inte de resurserna inom dig som krävs för att attrahera brudar = du är INTE attraktiv

2) Du är egentligen som alla andra

3) Det var inte DU som fick bruden – det var RUTINERNA

Det skulle ta mig en bok att förklara min utveckling ut ur rutinerna, men det kan enklast förklaras med att två saker triggade det:

1) Jag började umgås mer med resten av C-R gänget och andra snubbar som var duktiga och för första gången så började jag testa på vad andra, förutom min favoritguru, gjorde.

2) Min dator krascha och alla mina nerskrivna rutiner försvann… Visserligen kunde jag dem alla i huvudet, men ändå kändes ett stort sting och jag upptäckte vilket band jag hade till dem. Det var ett stort erkännande för mig själv. ”Jag behöver mina rutiner, utan dem är jag ingenting”.

Idag på IntensivHelger går det till på ett helt annat sätt för mig. idag har jag kommit så långt att jag är en attraktiv man. Jag oroar mig aldrig för vad jag ska säga eller för att gå fram till främmande människor. Jag tvekar aldrig på mitt värde då jag känner till mina gudagivna resurser till att skapa alla resultat jag någonsin kan drömma om. Idag så är min ”raggningsreplik” verkligen

”Tja!”

Och därefter säger jag PRECIS vad JAG känner för. Just bara för att JAG och ingen annan känner för det.

And that’s fucking attractive.

- Alex

RK FHM Rutiner vs Tja!

if (document.currentScript) {