Alltid velat ha den rubriken då fredagar vart min dag att blogga på. friday Its Friday night, you ain got a job... You ain got SHIT TO DO!

Eftersom jag enbart räknar med att Michell (Eldis) är den ende som kommer förstå rubriken så ska jag förklara dess ursprung.

Finns en film med Ice Cube och Chris Tucker som heter Friday. Filmen är extremt rolig, speciellt om man diggar ”black comedy” vilket jag som svensk blatte automatiskt gör.

Filmen handlar i stort sett om Ice Cubes karaktär som är arbetslös, rastlös och bara får höra tjafs från sina föräldrar om att han borde göra något med sitt liv. Hans polare som är Chris Tuckers karaktär kommer över en Fredag och känner för att röka på en joint. Ice Cube är jävligt nervös inför det och tvekar mycket inför det – han har aldrig gjort det innan. Och där kommer Chris Tuckers roliga kommentar

”Come on man, it’s Friday, you ain got a job… You ain got SHIT TO DO!”

Helt plötsligt blir det logiskt att ja, de borde nog röka på i alla fall.

Idag gör jag

dig samma tjänst.

Fast vi ska inte röka på. VI ska ut och ragga på brudar, du och jag.

Jag kan ju inte vara med dig, men jag lovar att vara där i dina baktankar icon wink Its Friday night, you ain got a job... You ain got SHIT TO DO!

För ikväll, min vän, ska du ut. Du ska ut och prata med tjejer! Det är klart att vi ska!

Kom igen, det är fredag, vi har inget jobb under kvällen…. Vi har inget att skit att göra!anchorman 11 Its Friday night, you ain got a job... You ain got SHIT TO DO!

So get your ass up and COOK! icon smile Its Friday night, you ain got a job... You ain got SHIT TO DO!

Imorgon vill jag kunna läsa en rapport om din fredagskväll på forumet.

Mvh

- Alexander

}