casanova2005poster1 217x300 Var dig själv!?Om du någonsin bett en tjej om råd avseende vad du skall göra för att kunna få till det med tjejer har du säkert fått svaret ”Var bara dig själv!”

Vad fan menar hon med det?

Hon menars: snälla, snälla, snälla sluta upp med att låtsas vara någon du inte är!

De flesta killar spelar upp en roll när de försöker få till det med tjejer, De spänner sig och poserar för att kunna presentera sig på ett imponerade sätt och visa en attraktiva sida av sig själv. Han gör detta för att ur sin egen synvinkel visa att han är exakt på det sätt som han fantiserar att varje tjej önskar sig att han är.

Grejen är att tjejer fattar när du fejkar och de uppskattar inte det på något sätt. Eller så tycker dem att det är kul av ren artighet för att sedan utbrista i ”låt oss bara vara vänner”

Ännuvärre att tjejerna går på din salespitch och i efterhand kommer på att du INTE är den person du verkade. De kommer anse dig vara en vara en lögnare eller passivt manipulera dig genom ett långtgående jobbigt förhållande som bara kan sluta illa, och i slutet av ett flera år förhållande säga ” Du är inte mannen jag föll för” och du svarar med ”hur kan du säga så när du spenderat hela vårt förhållande i att försöka förändra mig” Det är då du måste inse att du VAR aldrig den mannen hon föll för och det är ditt fel för att du spelade teater från första början.

Problemet med ”att bara vara sig själv” är att det ger killar med lågt självförtroende och självkänsla små chanser att lyckas med attraktiva tjejer. De flesta killar Älskar inte sig själva och de är inte lyckliga i sitt eget sällskap. Så varför skulle någon kvinna vilja hooka upp med dem?

Fråga är: Hur kan du både vara dig själv och samtidigt vara attraktiv i tjejer ögon?

Svar: Du måste bygga om dig till en attraktiv person!

Det låter som en enorm utmaning, eller hur? Det är inte det!.

Svaret är väldigt enkelt. Det är en av dem mest enklaste sakerna att inse, med det kommer att kräva att du erkänner och accepterar det faktum att Problemet är alltid DU!

Det du ska göra är att fokusera på ditt inre och sättet du ser på dig själv för att kunna förvandlas till en attraktiv man, den sorten man som tjejer och killar skulle vilja investera tid och energi med, någon som människor skulle vara stolta att kalla sig vän någon de kan lita på.

Någon som förtjänar deras uppskattning och respekt och därmed behöver inte lägga upp några fasader eller jobba för att hålla någons intresse.

Sanningen är att om du är värd deras uppskattning, respekt , vänskap och beundran kräver egentligen inte mycket. Det enda du behöver göra är att vara en ”good guy”, sträva efter att utveckla dig själv, uppskatta och ge värde till andra. Genom att demonstrera lojalitet till dig själv främst kommer andra att uppfatta dig som en person av integritet.

Att vara värdig innebär att du aldrig behöver oroa dig över att du får mer än vad du förtjänar- och därmed släppa oron över att din lycka kommer ta slut.

Händer det dig att du får till det med en riktigt ”hottie” som är ideal för dig på alla sätt men du vet att hon är med dig av fel anledningar så kommer du även veta att hon inte kommer vara kvar länge. Vilket är synd men sånt är livet.

Genom din resa till att förvandlas till en intressant person kommer du finna värde i de flesta människor och detta kommer göra dig väldigt attraktiv i deras ögon.

När du sedan är genuin intresserad av någon kommer detta göra dig automatisk göra dig till attraktiv och intressant. Vare sig det är en kille, tjej samt alla aspekter av livet.

Kram/G

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);