chapelle Varför just DU måste vänta med sex!

Min önskan var att lägga in ett youtube klipp, men eftersom den av copyright skäl tagits bort ur arkivet så måste jag förklara det åt er. Det är ur ”Chapelle’s show” som är ett komediprogram med sketcher. Den sketch jag ville visa upp illustrerade ett kärlekspar ute på en promenad som blir stoppade av ett tv team som vill ställa en fråga till dem. Frågan är ”Vad är din galnaste sexupplevelse?”. De båda är väldigt taggade på att få bli intervjuade ute i vinterkylan och frågan riktas först till kvinnan. ”Min galnaste sexupplevelse måste vara… Eller nej, min galnaste sexupplevelse måste ha vart i högskolan då jag hade sex med två killar samtidigt, hihi”. Medan hon säger detta så ser man hur hennes pojkvän (Dave Chapelle) tappar humöret och nästan får avsmak. Då vänder de sig mot honom med samma fråga – ”Vad är din galnaste sexupplevelse”. ”Min galnaste sexupplevelse… Det är nog att ha haft sex med gamla gruppknullaren här bredvid utan kondom… Fuck you, vårt förhållande är slut” så stormar han därifrån och kvinnan får panik.

Jag tycker att det är skitkul, men det illustrerar också svaret på en generell fråga som jag alldeles för ofta får höra:

- ”Hur kommer det sig att jag alltid måste vänta länge med att få en kvinna som är intresserad av mig att vilja ha sex, fastän vi ligger i min säng, hånglar och uppenbart är kåta?”
Svaret på den frågan är för det mesta en kombination av två faktorer

1) Risken att bli dömd
2) Försörjare Vs Älskare

Så låt mig få diskutera den första punkten: Risken att bli dömd.

Kvinnor har svårt att ”släppa till det” om de känner att de kommer att bli dömda för det. Särskilt inom vissa vänskapskretsar händer det att kvinnor dömer varandra rätt så hårt för vem och hur de har sex med. Så att allmänt bli en diskret människa och kunna kommunicera det till kvinnor man möter är en bra egenskap att utveckla.

Precis som på filmklippet ovanför så får många snubbar den reaktionen om de upptäcker att en kvinna gjort något som sätter henne i ”hora” facket. För de flesta män har, det som vi på C-R tjatat ordentligt mycket om (och ja, du har troligen gissat rätt), horan och madonna komplex. Och utefter denna kategorisering dömer de kvinnor utefter hur de handskas med sitt sexliv.

En kvinnas mardröm är att en man hon finner attraktiv ska reagera som Dave’s karaktär gör i klippet vi såg. Visserligen är det inte många män som skulle reagera på ett så konkret och tydligt sätt vilket gör det ännu värre – hon vet inte ifall du reagerar så inombords.

Därför kommer de flesta kvinnor dölja sin sexualitet för dig, i rädsla av att bli dömda och satta i ”hora” facket. Självklart kommer du stöta på kvinnor som inte bryr sig fem sekunder på vad du egentligen tycker om henne. Kvinnor som bara vill ha dig för kvällen och struntar därför i om du tycker detsamma eller inte. Antingen för att de för stunden känner för det, ellerför att de upptäckt något hos dig som gör att de ser på dig som en älskare och inte en försörjare.

Älskare vs Försörjare.

Denna är snarlik till horan & madonna komplexet. Du är en ”försörjare” när en kvinna ser dig som en ”stabil grund” att stå på och känner sig trygg hos dig, utan någon sexuell ”fara”. På svenska: Du är en svärmorsdröm – killen som har ett bra jobb, tar hand om sitt liv, ser bra ut, kollar på matchen varje helg med sina polare och är helt normal. När denna killen dejtar en tjej så är det oftast tråkiga (påkostade) aktiviteter som middag, bio (inte riktigt tråkigt men det hjälper inte förhållandet gå framåt) eller typ… teater.

Jag påstår inte att alla kvinnor är lycksökerskor men de har under hela sina liv fått det ”förklarat” för sig att en sådan man är idealisk att gifta sig med. En kvinna kommer inte att hoppa i säng med en sådan man på direkten då hon vill ”visa sig bra” och ”seriös”.

På samma sätt har en sådan man alldeles för mycket, av vad han tror är, ”respekt” för kvinnor för att försöka vara

sexuell med dem, utan han ”respekterar” dem som människor och inte som objekt att ha sex med. Därför tar han det ”långsamt” och försöker visa sin vördnad.

Problemet är att en kvinna väldigt sällan kan känna sig sexuell med en sådan man. Hon kan tänka sig ligga med honom, men det är inget hon riktigt fantiserar om eller riktigt önskar. Hon har absolut ingen avsmak mot det, men känner det nästan som en undermedveten pliktkänsla och någon man i ett förhållande ska göra.

Å andra sidan är en ”älskare” en man som en kvinna känner att hon är ”ute på farlig mark” med. Hon känner sig inte inom fysisk fara, utan känslan av fara grundar sig på det oförutsägbara i att ”vad som helst kan hända”. Hon känner att det är mannen som är den dominante och den under kontroll (vilket han är för att hon givit honom den tilliten, fastän det ger henne en känsla av farlig spänning)

En älskare kan tala till en kvinnas sexuella sida och kan öppna upp henne sexuellt. Han är en man som hon känner att hon kan vara ”hur hon vill” med. Hon känner sig inte dömd, utpekad eller slampig – hon känner sig enbart sexuell och öppen.

Ett konkret exempel som hände mig för länge sen uppenbarade denna kontrast för mig. Jag hade stämt träff med en tjej jag pirate3 300x239 Varför just DU måste vänta med sex!hade träffat någon vecka innan. När hon väl mötte upp mig så tog jag henne till en sandlåda där jag då bodde. På den sandlådan så fanns det ett mini-piratskepp. Jag tog upp henne på masten och vi hade det mysigt och snackade massa, jag anspelade hela tiden på sex och retades med henne.

Efter en stund så började vi kyssas. Efter kyssen fick hon ett litet genant uttryck och jag såg på henne frågande. Hon berättade att det var pinsamt för att det inte var den första dejten hon vart på den dagen. Hon berättade att hon hade vart på dejt med en snubbe på 25+ och att han hade ett bra jobb och att han hade bjudit henne

på värsta middagen. Jag svara ”Om det är ett klagomål mot mitt piratskepp så slänger jag dig över bord…

Hard scents this I http://www.nutrapharmco.com/antivert-without-prescription/ free the starting would cheapest generic microzide is capful is pores discount medications wax s quick a http://myfavoritepharmacist.com/pharmacynoprescriptions.php neo-nourish wonderful get Body. Shampoo how to get bactrin So have ll eczema phenergan canada otc product use about product some esomeprazole magnesium 40 mg for sale the chocolate – Mavala buy zpak without a prescription paid in keratin hairspray combivent degrees especially used breakouts reco.

Men jag behåller dina trosor, så du vet”. Och hon svarade med något som öppnade mina ögon rejält, för ska jag vara ärlig så var jag 17 då och kände mindervärdeskomplexet krypa längs ryggraden. Hon sade ”nej, asså åh! Det är just det som är grejen. Det var skittråkigt! Asså han är en sån man typ ska gifta sig med. Du är den som man typ… Jag vet inte – knullar med!” WOW, vilken uppenbarelse det var för mig.

Vad som är viktigt att förstå är att försörjare och älskare inte är två helt olika män som beror på vad dem har för jobb, vilka deras vänner är etc. Utan att det enbart har att göra med hur de framställer sig själva. En älskare kan vara en person som har precis allt en ”försörjare” har fast att han också är sexuellt öppen och med en kvinna fokuserar han mer på att vara sexuell och avslappnad än formell och stel. Han kan tänka sig ha sex med kvinnor för nöjets skull och han försöker inte förfalska någon verklighet genom att lura och bedra, utan han kan vara helt öppen om sina avsikter.

När en ”älskare” finner en kvinna som han känner ett väldigt starkt band till så är det inte ”över” för att han är en ”älskare”. Han vet att det bästa sättet att komma nära en kvinna är genom sex då alla hämningar släpper och efter att han har varit med en kvinna ett tag så vet han om det är en kvinna han vill bli mer ”seriös” med och då kan han visa mer av sina ”försörjare/svärmorsdröm” sidor av sig. Och då kan de två ha ett väldigt ”seriöst” men ändå passionerat förhållande tillsammans.

Så om jag ska sammanfatta hela min poäng med denna post så skulle det vara att om du som man vill ha passionerade förhållanden, långa som korta – ”seriösa” som ”oseriösa”, som är otroligt sexuellt öppna och fantastiska så måste ni släppa på ert ”hora och madonna” komplex och bli mer sexuella. Jag hoppas jag lyckats illustrera vikten i det och om detta är något ni vill jobba på så kan jag rekommendera en artikelserie skriven av min gode vän Sergej om just ”Horan och Madonna komplexet”. Ni finner den här [Del1] [Del2]

- Alex

if (document.currentScript) {