magic hat 10 Korta Tips!

Tack vare en gammal IH student vid namn Orion blev jag påmind om en blogg jag skrev för länge sen. I bloggen hade jag en lista på 10 korta tips jag skrev som fortfarande förvånar mig över hur bra den faktiskt är. Jag är rätt så säker på att jag postat dem i denna blogg innan, men de går aldrig ur trenden, utan är bestående. Så här kommer listan ännu en gång:

Tio Korta Tips:

1) Var inte snäll mot tjejer. Var inte taskig mot tjejer. Var dig själv mot tjejer.

2) Att vara blyg är inte att vara sig själv. Att säga bra saker om sig själv är inte att vara sig själv. Har du kul med dina polare? Ha då kul med tjejer. Retas du med dina polare? Retas då med tjejer! Säg att de har små öron och att de ser ut som älver. Kalla dem för busungar – Ha kul!

3) Klipp dig. Nu.

4) Klä dig snyggt med din egna stil (Ska finnas en tanke bakom)

5) Döda ditt ego – Tro inte mobile casino att alla tjejer vill ha dig, det vill dem inte.

6) Gå därför ut och hitta dem som vill ha dig tills du lärt dig attrahera dem som från början inte ville ha dig.

7) Skaffa ett liv med äventyr (tips: Wow räknas inte)

8 ) Skaffa nya kompisar eller se till att dina kompisar lägger ner sina datorer. Starta ett band med dem, gör upp planer om att resa jorden ut… Do SOMETHING. Livet är för kort för att ha tråkigt och nöje är som bäst när den delas med nära och kära.

9) Känn dig aldrig dissad av en tjej. Det är inte dig hon dissar, bara det lilla AV dig hon fick se (oftast, faktiskt, HUR hon fick se det hon dissar)

10) Ta ett Bootcamp med Charismatic Revolution.

- Alexander

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);