Idag mötte jag upp en gammal vän nere på stan. Det roliga är om vi jämt tjatar om att övning ger färdighet och hur viktigt det är att lämna lägenheten och gå ut så predikar min polare om att göra precis tvärtom. Han har nämligen startat upp ett företag som chippar wii spel. www.wechip.se

Det här kommer så klart att leda till att fler hellre stannar hemma och spelar spel i stället. Men o andra sidan så kan spel fungera för att använda sig av på en ”date”. Eller att göra tillsammans efter krogen. Singstar tex är en grym icebreaker eller för den delen, aktiva spel där man måste fysiskt

röra vid varandra såsom wii tennis eller gammal hederlig karaoke, kan vara riktigt bra.
Du kan ju använda dig av spel som ursäkt för hemsläp. ”Nu går vi hem till mig och spelar singstar”, låter mycket bättre än ”nu går vi hem till mig på efterfest”.
Det som är bra med dessa fysiska spel är att de blir källan till positiva känslor dvs de skapar kul och lättar upp stämningen. Det tillsammans med att du skruvar upp dina attraktiva beteenden kan förvandla en tråkig date eller kväll till något att minnas. Så ge dig själv en julklapp och skaffa ett spel.

logo 300x93 Kan spel hjälpa dig med hemsläp?