Eftersom vi ändå hållt på med detta ett tag, 3 år till våren för min del, så har man åtminstone samlat på sig vissa lärdomar. Jag tänkte dela med mig av några här idag.

#1: Man kan inte vara kung på krogen, och sen gå och spela datorspel resten av veckan.

Det är oerhört enkelt, men jag fattade det då inte i början. Jag var säker på att man kunde ta på sig en mask, en kostym, och sedan gå ut och visa hur cool man var som kunde massa najsiga trick och minsann kunde hålla en konversation i 5 minuter utan problem, samma varje gång förvisso. Sanningen är att man faktiskt inte kan det. Du måste bygga hela ditt liv. Du måste förändra mer än ditt beteende under några timmar lördag k väll. Hela du måste genomgå en personlighetsförändring och du skall bli riktigt bra med tjejer. För vissa är förändringen större, för andra är den mindre, men du måste bygga ett liv. Har du ett grymt liv, stort och rikt så kommer människor sugas in i det, vilja vara med i det, du har saker att berätta om det, du har underbara vänner som höjer dig till skyarna osv. Du kan inte bara ändra en del.


#2: Vilja överträffar strategi.

Det är lilte synd ibland, men det är sant. Det spelar ingen roll om du har ”Attraktionsteknik XYZ” med grädde på, eller om du är tekniskt briljant. Om du innerst inne inte har en brinnande vilja, en åtrå, så kommer personen som har den glöden att vinna över dig. Precis som en chode som hela tiden försöker få en tjej i säng, hans teknik är usel, hans strategi ännu sämre. Men han ger sig fan på att han ska ha den här tjejen. Det i sig är en stor faktor, att man faktiskt, på ett äkta vis tycker om tjejen. Det finns inga tekniker för det. Han kommer dessutom allt som oftast ta tjejen ifrån killen som inte riktigt anstränger sig, som kör lite coola grejer, är smart och avslappnad, lite svårfångad, men som innerst inne inte kämpar. Folk har fått ligga i all tider, även utan C-R, då var det blod svett och tårar som krävdes ibland. Det gör det fortfarande.


#3: Tjejer gillar sex.

Det här är en rolig sak, som tog längre tid att faktiskt förstå än vad man kan tro. Jag hörde det sägas direkt när jag började ”chicks like sex!” och jag bara ”ok, noterat”, och trodde att jag förstod. Men det är viktigt, de är också ute för att de gillar sex. Det är inte så att man måste lura dem, eller vara mr.awesome som är skitkul på vartenda jävla sätt. Att avslappnat förmedla att man gillar tjejen, och att det finns logistik som tillåter att ha sex, utan att du kommer tycka hon är slampig, är något som är LÅNGT ifrån enkelt att göra. Det är djupt inpräntat i en, jag kan fortfarande höra mig tänka när någon nämner en tjej som haft sex med många ”ah, en sån slampig tjej”, innan jag skärper mig och påminner mig själv om att det inte är någon skillnad på vad de gör, och vad jag gör. De vill också ha sex. Det handlar bara om att ge dem möjligheten på ett snyggt sätt.

#4: Alla är bra på något.

Det finns många gurus, många företag och annat som har sin bestämda åsikt om vad som är ”rätt”. Vi är ett av dem. Sanji har skrivit en utmärkt artikel vid namn ”Döda dina Gudar”, sök efter den

på forumet om ämnet, men min poäng här är att man bör lyssna på alla, testa vad de säger och behålla det som fungerar. Väldigt få människor är helt tomma på bra kunskap, vissa har massor med bra, men idolisera ingen. Ja, Mystery, rutiner fungerar, det kan vara utmärkt att ha någon liten sak man alltid gör när man ringer någon första gången för att dämpa nervositeten, eller några första ord, men nej tack, jag klarar mig utan att ha hela förinlärda samtal, jag klarar mig utan att bli en robot. Nej tack, Ross Jeffries, jag klarar mig utan att hypnotisera tjejer, men jag använder gärna något NLP trick för att få min tjej att få starkare orgasmer, eller få mig själv att sluta skjuta upp saker och ting. Eckhart Tolle, jag tänker inte bli helt spirituell och krama gud, men din idéer om hur lever i nueet är sjukt bra!

Jag hoppas ni förstår min poäng.

Detta behöver inte vara era aha-upplevelser, men jag hoppas ni kan dra nytta av mina.

Kram / Pontus

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);