En sak som man ofta hör människor säga är att det är viktigt att lära sig av sina misstag, och så är det nog. Men ska jag vara ärlig så tror jag att vi generellt är rätt bra på att lära av våra misstag och att alldeles för många, särskilt inom vårt område, pd headache 070808 ms 300x225 Lära sig av motgångar?ägnar alldeles för mycket tid åt att analysera misstag, vad man kan tänkas ha gjort för fel, vad som är ”fel” på en själv, etc.. Samtidigt så missar man allt för ofta att faktiskt analysera och dra lärdomar av sina framgångar!

Att lära sig att göra det här tror jag är viktigt inte bara för att maximera sin utveckling och se till att växa som person, jag tror också att det är ett väldigt bra sätt att se till att man blir Allt du behover gora ar http://www.svenskkasinon.se att ha nagra JPEG-bilder och du kan ladda upp via sina teman chef hoger pa spelautomaten skarmen. en mer positiv person som inte fokuserar för mycket på negativa saker – vilket i sig är en attraktiv egenskap eftersom de flesta faktiskt trivs mycket bättre i sällskap med positiva och glada människor.

Försök påminna dig själv om det här. Varje gång du drar en lärdom från något som gått snett eller som i alla fall inte gått helt som du ville så vill jag att du försöker dra TVÅ lärdomar från saker som gått bra eller på något sätt varit positiva – jag lovar att de finns där om man bara slutar vara så fantastiskt duktig på att leta brister… icon wink Lära sig av motgångar?

Kram,
Victor (Sanji)

if (document.currentScript) {