holding hands Att knyta ett emotionellt band...

Att knyta ett emotionellt band…

Hej alla i helgen satt jag och prata med en kille som är ganska ny idet här och han berättade att han har ganska lätt för att träffa tjejer, men han hade ett stort problem som han förklarade. Han berättade att han gick fram och började prata om han såg en tjej som han gillar. So far so good! När jag frågade han vad pratar om sa han: jag retas är lättsam och rolig etc när jag fråga vad som händer där efter svarade han att han oftast frågar om ett nummer.

Hans problem låg I att numren ofta ran ut i sanden… hon svarade inte eller han kunde inte få henne ut på en andra date etc.

Han är långt från ensam det här är lite av en barn sjukdom vad det gäller utvecklingen för många kilar som sysslar med det här.

Dom flesta killar som börjar med detta tenderar att fastna i vad jag skulle kalla attraktions träsket. Det första man löra sig när man kommer in i det här med pick upp är hur man mustrar upp lite attraktion när man inleder en konversation. Alla börjar med att lära sig vara lite retsam och rolig consept som cocky/funny mm. Men frågan är vad gör man sen och hur balanserar men upp detta? Killar som läser neil strauss bok the game hamnar ofta i nån sorts fälla att jag måste visa högre värde än henne och börjar göra negs som ofta landar gfel och kommer man från en plats där man aldrig varit bra med tjejer så blir det snarare så att man hamnar i en det är du mot mej situation med tjejen där man retas och blir lite gran av en arogant asshole kille som ska ragga på henne, snarare än ett det är du och jag bubbla.

Så hur kommer man ur detta? Man vill ju inte bara va intervju frågor killen som typ:
Hej!
Kommer du hit ofta?
Hur gammal är du?
Var bor du?
Vad heter du?
Vad jobbar du med?

Samtidigt vill man prata om allt det ovanstående för man vill lära känna henne, så hur gör man?

Det går inte att skripta konversationer så försök se konceptet snarare än exempel på vad man kan säga. Jag skriver detta här för att ni ska förstå hur det hela skulle kunna se ut i verkligheten.

Ok ungefär så här inled samtalet med nåt roligt och lite retsamt så du inte börjar med att fråga vad hon heter.

Tex: ”Tja!! du såg så cool ut jag va bra tvungen att komma över och prata med dej… jag heter XXXX”

Gör en rolig observation där efter och led in konversationen på det tex.

”Vet du! Du på miner mej om Ida! Har du sett emil i Lönneberga? Du påminner mej om hans lille syra som han hissade upp i flaggstången.. ”

Hennes svar kommer vara nåt av följande:
”Va gör jag?”
”jag ser inte ut som henne!!”
(Bara skratta..)
”Jag har hört det där förut!!”

Alla har sett Emil i lönnerberga… fråga om hon gillade Emil. Om inte fråga vad hon tittade på för barnprogram när hon va liten.

Steg 1. skapa gemensam mark

Hon tex. ”Nej jag kolla inte så mkt på emil men jag kollla på björnes magasin”
Du: ”va nej är det sant jag älskar björne… snigel va min favorit..”

Steg 2: Projicera din identitet

I den hypotetiska konversationer tråden som jag skapar här skulle det kunna se ut så här:
Du: ”Men vet du jag ska erkänna en grej jag gillar inte hunden hugo…”

Sen berätta en historia om dej som börjar med:

”När jag va liten…”
Tex: ”när jag va liten blev jag hiten av en hund som såg ut som huggo och jag jag va skit rädd för hundar….. speciellt huggo” sen kan du fortsätta om hur du kom över din rädsla

”Min mamma brukar säga…”
”Min mamma brukar säga att hugo ska äta upp mej när jag va liten va jag jätte rädd för hundar… och varje gång jag ville ha nåt som jag inte fick börja jag gråta och va jobbig så min mamma brukar säg att Hugo kommer äta upp mej om jag inte är snäll.. ” sen kan du fortsätta om hur du kom över din rädsla

”När jag gick i skolan…”
”När jag gick i skolan va jag jätte rädd för hundar och det va en kille I min klass som hade en hund som han kallade Hugo som typ såg ut som Hugo från Björnes magasin, och den hunden bet mej… och efter det börja jag tycka att Björnes magasin va typ det läskigaste som fanns…” sen kan du fortsätta om hur du kom över din rädsla

Steg 3: Låt henne projicera sin personlighet

Efter din historia kan du gå vidare genom att fråga henne nåt i samma ämne:

Tex: ”det är så skjukt va man kan va rädd för grejer när man är liten.. känns lite fånigt nu …vad va du rädd för när du va liten?”

Fortsätt därifrån men håll attraktionen levande genom att retas lite i mellan åt men balansera upp det genom att hålla med ibland och vinna gemensam mark.

Gör sedan om från steg1 ett par gånger men gå lite djupare varje gång. På så sätt lära man känna någon utan att det känns som en ”intervju”, samtidigt som det går snabbt och det är roligt.

Allt det ovan nämnda är en hypotetisk konversation, men jag har haft många liknande. Jag pratar ofta om barnprogram med tjejer för jag gillar barnprogram, du måste prata om det just du gillar.

Vill man bli bra på det här finns bara en sak att göra och det är att gå ut och öva i verkligheten.
LOVE / Kian (THEMAN)

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);