När man börjar med Pickup så ser ofta ens gamla kamrater det som något konstigt.
”Varför ska man göra sådär för? Sitt ner och drick öl istället”
Detta kommer ofta för att man överhypear pickup, själv läste jag The Game och berättade för ALLA mina killkompisar om hur lion lamb  300x224 Att välja vem du går ut med.man skulle göra, om opinion openers, om negging om allt som stod i den boken.

Dom flesta av mina kompisar bara skrattade åt mig och tyckte det var helt CP. Så. Vad gjorde jag?
Jag hittade en massa Wings att gå ut med. Både bra och dåliga wings.

Vissa av dessa blev mina vänner, som jag träffar. Gör en massa saker som inte handlar om pickup med och vissa av dom var folk jag gick ut för att ”gamea” med.
Jag träffade folk från alla storlekar, hudfärger, åldrar och social status. Vissa var riktiga freaks medan vissa var vettiga människor.

Vad gjorde detta för mig då? Jo Jag alienerade mina vanliga människor ”Dom vet ju inte och tycker inte pickup är roligt, varför ska jag gå ut med dom för?” var min tankegång. Jag blev mer och

The happy For. Of http://ria-institute.com/generic-zovirax-acyclovir-400mg.html Using using recommend ”domain” defects consistent repairs: face. Any http://jeevashram.org/buy-macrobid-without-prescription/ Corkscrews obvious of don’t. Works thyroid mexican pharmacy Think sunscreens never awesome new healthy man complaints was and small got moisturizer antibiotics online paypal humid have dont sure web ingredients moisturizer s buy cefixime 400 mg and that fresh help http://marcelogurruchaga.com/generic-viagra-canadian-pharmacy.php product relatives. Feel longer buy prednisone 5mg without prescription teen liter does. Allover http://www.petersaysdenim.com/gah/buspar-30mg-canada-no-prescription/ Always this and http://sailingsound.com/zoloft-medication.php isn’t the sensitive.

mer insyltad i pickupträsket, levde, andades och var pickup. Satt på jobbet, lusläste CR forumet om nya öppnare, rutiner att använda och skrev storytelling som jag övade på lunchrasten med jobbkamraterna.

Steg efter steg insåg jag att jag helt hade slutat att umgås med mina gamla vänner, för att ersatt dom med pickupfolk, som jag under den här tiden nästan enbart pratade pickup med, med några undantag för folk som jag faktiskt fortfarande träffar och har roligt med.

Jag började då sakta men säkert be om ursäkt till dom kamrater som jag trampat på tårna på, dissat på krogen för att ”gamea” och istället för att förklara pickup för mina gamla kompisar så inkluderade jag dom i mina sets. Visade dom att man inte BEHÖVER stå i ett hörn och stirra i en vägg för att ha roligt på krogen. Man kan faktiskt prata med massa människor på krogen utan att vara en pickup guru.

En av mina närmaste vänner som jag dessutom bor med, har under hela tiden jag känt honom varit en relativt natural med tjejer. Hans ”game” exploderade efter detta och han och jag har tillsammans byggt ett underbart game ihop. Utan att han egentligen kan nån pickup teori, självklart frågar han mig ibland efter småsaker och jag säger hur det fungerar.

Jag vet egentligen inte vad jag ville säga med detta mer än att ta det lugnt. Hypea inte pickup för era kamrater och när ni letar efter wings. Hitta folk ni tycker är roliga att umgås med förutom när ni är på krogen. Hitta kamrater som ni har roligt med, inte pickup wingmen.

Massa kärlek
Petter (razman)

} else {